Всичко за зодиите

Меркурий в Лъв на 28 юли - любов и смелост да сбъдваме мечтите си

Вижте какво ви очаква според зодията

28.07.2021г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Овенът е време да излезе от зоната си на комфорт и да поеме повече рискове. Стига с тази рутина, прегърнете страстите и желанието си за живот и им се наслаждавайте. 

Телците ще се чувстват удобно в дома си, ще си организират романтични вечери, но и ще се забавляват много с приятели и любимите им хора. 

Любовен хороскоп за август

Близнаци, комуникацията е вашата силна страна и сега ще намерите отговори на редица въпроси. В любовта определено ще се радвате на положителна енергия. 

За Раците е чудесен период, през който могат да вземат решение относно свои задължения и погасяването им. Ако сте честни и реалисти по отношение на финансовото си състояние, може да създадете чудесни възможности за своя паричен поток. 

Слънцето влиза в знака на Лъв – очаква ни светъл период

Лъвовете ще бъдат повече от любопитни, търсейки нови начини да разберат света около вас. Някои ще надградят своите умения, познания в дадена област. Любовта ще ви носи много приказни емоции. 

Девите като никога ще бъдат по-малко критични и държащи на това да изразят на всяка цена своето мнение. Може би е добра идея да обърнат внимание на красотата на живота, на онова, което ги кара да се усмихват. 

За представителите на зодия Везни е чудесен момент да се свържат отново със стари приятели, но и да създадат нови такива. Ще откриете, че този тип социални контакти ви зареждат необходимата ви положителна енергия и вдъхновение. 

Скорпионите е време да поискат повишение на работното място или на заплащането, особено ако напоследък постигате добри резултати в работата си. Бъдете смели, възможно е, желанието ви да бъде удовлетворено. 

Стрелецът е готов за повече пътешествия, приключения, размишляване. Сега може да поставите ново начало в някои области на живота си. Отворете ума и сърцето си за света като цяло и всичко, което той може да ви предложи.

10 грешки, които зодия Козирог прави в любовта и връзките

Козирогът е късметлия в любовен план, но ще се вълнува и от това как да инвестира пари или как да подобри като цяло своите финанси. Някои от вас е възможно дори да се допитат до специалист в областта. 

Водолеите няма да мислят само за работа ще искат и да се забавляват. Възможно е някои проекти да им се забавят. Не губете надежда и не бързайте. 

Рибите ще са готови да съдейства на колеги, приятели. Бъдете внимателни и не разкривайте всичките си идеи, някой може да се възползва от вашата отдаденост по некоректен начин. 

Снимка: istock

Коментирай