Всичко за зодиите

4 зодии ще усетят най-силно пълнолунието в Овен

Вижте кои са

20.10.2021г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пълнолунията също са кулминационни точки на астрологични цикли. Това са интензивни периоди, а на 20 октомври ни очаква пълнолуние в знака на Овен. Повече за това събитие може да прочетете тук.

Има 4 зодиакални знака, които ще усетят по-силно енергията на пълнолунието. Вижте кои са.

Зодия Телец

Това пълнолуние ви носи много работна активност, която в даден момент може да ви накара да останете с усещането, че сякаш се намирате в рутина. Всъщност, събитията започват да се променят във ваша полза. Пълнолунието в Овен отваря вратите за нови възможности, като повишения, смяна на работата, подобряване на здравето. Грижете се добре за себе си, направете си планове, поставете си цели и ги следвайте смело.

Какво да очакваме през сезона на Скорпиона

Зодия Рак

Раците ще се чувстват по-сантиментални от обикновено. Това пълнолуние ще ви накара да се чувствате малко носталгично, да мислите за семейството или да фокусирате вниманието си върху битови въпроси. Може би е време наистина да помислите върху това колко стабилен и сигурен е животът ви като цяло. Така ще може да направите желани реорганизации около дома или да добавите нещо ново в декорацията, което ще ви накара да се чувствате по-комфортно.

Изберете камък и вижте какво е посланието за вас

Зодия Скорпион

Ако напоследък сте „прегрели“ от работа, то пълнолунието в знака на Овен ще ви напомни да извършите необходимите действия. Време е да си обърнете внимание, да релаксирате повече, да помислите за вашия физически и емоционален комфорт. Енергията на пълнолунието е подходяща за почивки, хубави занимания, защо не и кратко пътуване.

5 таро карти разкриват какво ви очаква

Зодия Риби

Това пълнолуние носи някои интензивни промени за вас. Възможно е да изникнат някои тайни или неразкрити чувства. Трансформацията, особено във взаимоотношенията също няма да остане незабелязана от вас. Ще се фокусирате върху това, което давате и получавате в партньорствата си. Наистина ли сте доволни от баланса или трябва да промените нещо, Риби?

Ако е имало объркване, може да коригирате нещата към по-добро, тъй като периодът е подходящ за промени. Помислете върху интимността и другите важни теми за вас и планирайте следващата си крачка.

Снимка: iStock

Коментирай