Всичко за зодиите

Най-привлекателните физически черти на всяка зодия

Коя част от тялото ви привлича най-много

07.12.2021г. / 09 56ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Най-привлекателната физическа черта на Везните е тяхното дупе. Везните се отличават с добре закръглено и стегнато дупе, след което се обръщат мъже и жени. Задните части на тази зодия очароват и дори предизвикват завист у някои хора заради чудесната им форма.

10-те най-привлекателни за мъжете женски типа

Скорпион

Скорпионите са много сексуална зодия и това личи във всяко тяхно действие. Ето защо, най-привлекателната черта от тялото им е тяхната най-чувствителна ерогенна зона. Тя се забелязва от всички, с които Скорпионите общуват. Дори Скорпионът, с когото общувате да не ви е интимен партньор, винаги ще разберете коя е ерогенната му зона от тялото. Тя ще изпъква над останалите.

Знаци, че сте привлекателни, дори и да не го осъзнавате

Стрелец

Гърбът е една от най-забележителните физически черти на Стрелците. Тази зодия се отличава с красив гръб независимо дали става въпрос за мъже или жени. Извивките на гърба на Стрелците им позволяват да носят тесни горни дрехи, потници и блузи без ръкави, широки деколтета или рокли с гол гръб. Винаги остават забелязани, ако гърбът им е на показ. Грацията, с която се отличава тази част от тялото на Стрелците, е наистина изключителна.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати