На 19 декември Венера заема ретроградна позиция в знака на Козирог. Нейната фаза ще продължи до 29 януари 2022 година. Венера е планета, която представлява парите, любовта, придобивките.

Тази трансформация на Венера, която ни очаква, представлява трансформация в нашия собствен живот, по отношение на теми като любов и всякакъв вид взаимоотношения. Енергията на Венера ни помага да решим какво ценим и какво заслужава нашата енергия и време. Когато Венера е ретроградна, всички слаби места във взаимоотношенията ни с другите излизат на повърхността.

3 зодии ще имат повече пари през 2022

Ретроградната Венера може да повдигне проблемите, свързани с нашето здраве, особено когато става въпрос за нашите репродуктивни органи. Емоциите ни по-лесно се проявяват на физическо ниво.

Разбира се, енергията на тази планета ще се появи по различен начин за всеки от нас, но всички сме изправени пред предизвикателството да отворим сърцата си, да намерим още повече любов и да задълбочим и укрепим отношенията си, както с хората, така и връзката с парите.

По време на ретроградна Венера в Козирог, тази планета ще се движи близо до Плутон. Той ни носи сила и хвърля светлина върху това къде трябва да вложим повече усилия във взаимоотношенията си.

По отношение на финансите, този ретрограден период може да хвърли светлина върху връзката ни с изобилието и може да се вдъхновим за нови източници на доходи. Венера и Плутон заедно също определено създават положителна енергия за доходи или може да получим пари от някакви забавяния, минали проекти.

Тест: Изберете си мисъл и вижте каква 2022 година ви очаква

От друга страна, Козирогът има много земна и практична енергия за работа, така че каквото и да се случи по време на тази ретроградна фаза, ще изисква да взимаме зрели и практични решения. Също така може да се наложи да поставим граници там, където са необходими.

Цветове за късмет през 2022

Време е да пренапишем нашите условия за постигане на успех. След като приключи ретроградната фаза ще имаме по-ясна визия за това, което наистина желаем и как да го постигнем.

До 29 януари ще можем да премахнем старите заблуди, фалшивите обещания за съвършена любов. Някои стари любови ще напомнят за себе си, но ще осъзнаем, че при тях трансформацията не е възможна.