Всичко за зодиите

Годишен хороскоп за 2022

Динамична и интересна година

04.01.2022г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Телец

През първата половина на годината преживяванията ще са разнообразни и разнопосочни. Ще сте в състояние да действате самостоятелно. Приятните емоции ще са свързани предимно с отношенията от всякакъв характер.

Любовен хороскоп за 2022

Ще напреднете с новите проекти и ще създадете контакти с правилните хора в точния момент така, че да улесните работата си, а в интерес на истината, работа ще имате достатъчно.

През втората половина от годината събитията ще продължават да са динамични, но доста по-често ще се налага да се справяте със затруднения.

Подбирайте внимателно сътрудниците си и бъдете предпазливи при уреждане на финансови въпроси. Не е изключено да възникнат непредвидени форсмажорни обстоятелства, които за известно време да ограничат просперитета ви.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Кучка Лайкова ( преди 2 години )
Това са "прогнози" от типа панелно-кръчмарска психология за всеки ден и всяка овца! Очевидно желанието на лица с високо самочувствие, големи претенции и нулеви задръжки да влияят и да манипулират по-нестабилни и объркани читатели отдавна се е превърнало в "професия"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати