Всичко за зодиите

Годишен хороскоп за 2022

Динамична и интересна година

04.01.2022г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Обстановката в първата половина на годината ще е предсказуема. За известно време може да се наложи да работите далеч от дома, а ако имате желание да промените статуса си, най-вероятно ще ви се получи.

През втората половина ситуацията рязко ще се промени. Доста често ще ви се налага да се справяте с какви ли не дилеми, които дори да изглеждат еднакви, във всеки конкретен случай ще изискват конкретна реакция.

Любовен хороскоп за 2022

Не класифицирайте решенията си като правилни и погрешни. Просто търсете такива, които да са полезни в ситуацията, в която се намирате.

При необходимост да се справите с поредица от проблеми, не се самообвинявайте и не позволявайте на мрачните мисли да изпълнят съзнанието ви. Следвайте гениалното твърдение, че простите решения обикновено са най-ефективни.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Кучка Лайкова ( преди 2 години )
Това са "прогнози" от типа панелно-кръчмарска психология за всеки ден и всяка овца! Очевидно желанието на лица с високо самочувствие, големи претенции и нулеви задръжки да влияят и да манипулират по-нестабилни и объркани читатели отдавна се е превърнало в "професия"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар