Всичко за зодиите

Годишен хороскоп за 2022

Динамична и интересна година

04.01.2022г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Възможностите за развитие ще са достатъчно, но за представителите на вашия знак това понякога се оказва „нож с две остриета“. Виждайки, че условията са благоприятни започвате да си поставяте твърде амбициозни цели.

Ако наистина искате да реализирате замислите си, то първото, което трябва да направите е да не се опитвате да „тичате пред вятъра“. Действайте с умерено темпо и обмисляйте решенията си задълбочено, от всички посоки. Създавайте варианти, за да можете да реагирате бързо и според обстоятелствата.

Как ще се промени връзката ви през 2022-а според зодията ви?

В случай, че имате намерение да разширявате бизнеса или да променяте професионалните си ангажименти, преценете обективно ресурсите, с които разполагате. Няма да ви е приятно, ако в последната минута установите, че сте „отишли на лов за мечки без пушка“.

В края на годината стресовите ситуации ще са повече и ще са свързани предимно с отношенията. Не са изключени сериозни разногласия с приятелите, роднините, изобщо, с хората, които обичате и на които държите. Имайте готовност за компромиси и не приемайте мнението си като единствено, окончателно и неоспоримо.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Кучка Лайкова ( преди 2 години )
Това са "прогнози" от типа панелно-кръчмарска психология за всеки ден и всяка овца! Очевидно желанието на лица с високо самочувствие, големи претенции и нулеви задръжки да влияят и да манипулират по-нестабилни и объркани читатели отдавна се е превърнало в "професия"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар