Всичко за зодиите

Годишен хороскоп за 2022

Динамична и интересна година

04.01.2022г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Ако предстоящата година трябва да се дефинира само с една дума, то тя е „сътрудничество“. Като се има предвид, че вие сте изключително разумни и винаги умерени в желанията си, то уверено може да се каже, че ще постигнете всичко, което сте си наумили.

Разбира се, ще се натъквате на проблеми и ще преживявате разочарования точно в моментите, когато не сте подготвени за тях, но именно тогава ще оцените силата и потенциала на партньорството. Не пренебрегвайте мнението на близките си, особено ако и интуицията ви го потвърждава.

Любовен хороскоп за 2022

Екипната работа ще е по-резултатна от индивидуалната. В ежедневието ви ще навлязат нови хора. С част от тях ще създадете делови отношения, които ще се окажат нестабилни и в края на годината може да решите да ги прекратите.

Подхождайте към недоразуменията с присъщия си прагматизъм и ще предотвратите възможността за материални загуби.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Кучка Лайкова ( преди 2 години )
Това са "прогнози" от типа панелно-кръчмарска психология за всеки ден и всяка овца! Очевидно желанието на лица с високо самочувствие, големи претенции и нулеви задръжки да влияят и да манипулират по-нестабилни и объркани читатели отдавна се е превърнало в "професия"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар