Всичко за зодиите

Годишен хороскоп за 2022

Динамична и интересна година

04.01.2022г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Събитията ще са динамични и в по-голямата си част – непредсказуеми. За ваше улеснение е препоръчително да спазвате правилата и да проявите последователност, независимо от сложността на проектите, които сте си набелязали. Повишавайки ефективността си, ще се заредите с увереност и съответно ще разширите мирогледа си.

Женски хороскоп за 2022 година

През първата половина от годината прогресът ви ще е стабилен и видим. Ще напреднете с проекти, от които преди време по някакви причини сте били принудени да се откажете. Буквално ще „берете плодовете“ на труда, който вече сте инвестирали. Ще укрепите позициите си и ще спечелите привърженици.

След септември ситуацията ще е по-неустойчива. В дъното на неприятностите, колкото и да са незначителни, ще стои предимно човешки фактор. Естественото заключение е, че трябва да преценявате критично контактите си, да проверявате старателно информацията, която ви предоставят и да пазите в тайна дългосрочните намерения.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Кучка Лайкова ( преди 2 години )
Това са "прогнози" от типа панелно-кръчмарска психология за всеки ден и всяка овца! Очевидно желанието на лица с високо самочувствие, големи претенции и нулеви задръжки да влияят и да манипулират по-нестабилни и объркани читатели отдавна се е превърнало в "професия"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар