RSS

Privé – колекцията на Джорджо Армани, с която звездите ще дефилират

Когато настъпи сезонът на наградите

10.07.2018г. / 06 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Харесвате ли кадифе, фин блясък, обемни обици и гердани, деликатни пера и лъскави и скъпо изглеждащи материи? Тогава колекцията Висша мода на Джорджо Армани за есен/зима 2018/2019 няма как да не ви впечатли. 

Италианският дизайнер представи изисканата си колекция в Париж в Посолството на Италия, където модели и гости бяха заобиколени от позлатени стаи. 

Privé - ексклузивната колекция, която Джордж Армани показва по време на седмицата в Париж, е надежден индикатор за това, което ще видим на червения килим, когато настъпи сезонът за наградите. 

Кои са най-новите бижута за нокти?

От коктейлни рокли, до такива с пищност от материи, ярки цветове, зашеметяващи пера и ексцентрични шапки. 

Свързани статии

Класически жакардови и кадифени костюми, последвани от изтънчените модели, направени от десетки метри тюл, такива, които са с висока талия или трапецовидно разкроени. Кремаво, яркорозово и синьо, черно, металик, тюркоаз, сапфир са част от цветовете, в които може би ще видим облечени някои от знаменитостите на червения килим. 

Блясъкът на камъните и пайетите бе не само в бижутата, но и при шапки, както и декорирани върху някои материи. Повече за колекцията на дизайнера може да видите в галерията ни. 

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати