RSS

Седмичен хороскоп за 16 – 22 юли 2018

Любовни емоции за Близнаците

16.07.2018г. / 14 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица ще бъдем по-концентрирани, мотивирани да постигнем целите си. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичният ни хороскоп, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

Трудностите ще са много по-малко, отколкото си представяте. Животът отново ще започне да придобива оптимистичен оттенък. Ще получавате помощ дори без да сте споменали, че ви е необходима и ще придобиете повече увереност в собствените си сили. Какво по-добро от това?

Може би малко повече романтични преживявания? О, да, и тях ще ги има, но не се заблуждавайте, че всичко ново е по-добро от предишното. Деловите контакти ще са интензивни, а някой ще ви подскаже как да реализирате промяна, която би ви зарадвала.

Телец

Може да изглежда странно, но точно в средата на лятото, в най-отпускарския период при вас ще се случи нещо ново. И може би не само едно… От една страна ще има новости, свързани с личния живот, от друга – с професионалните отношения. Настроението ви ще е преобладаващо оптимистично и ще подхождате към всички предложения с усмивка и желание за действие.

Преценявайте задачите, които ви поставят и ако е възможно, не се захващайте с твърде трудоемки и твърде отегчителни. По-добре по-труднички, но по-интересни. Мислете мащабно, не се лишавайте от развлечения, но и не се впускайте в прекалено рискови и екстремни авантюри.

Любовен хороскоп за 16 – 22 юли 2018

Близнаци

Време е за решителни действия. Заемете се с онова, което до момента сте отлагали. Проявете инициатива, дайте воля на фантазията си. Не се страхувайте от непознатото, точно то в момента е залогът ви за успех. В състояние сте да направите нещата така, че даже враговете ви да изпитат възхищение, стига да преодолеете мързела, инерцията и да разгърнете максимално потенциала си.

Любовните емоции ще са толкова по-страстни, колкото сте по-активни. Не крийте чувствата си, независимо дали сте обвързани или не. И в двата случая успехът е на ваша страна. Или ще стартирате нова любовна връзка, или ще дадете тласък на съществуващата.

13 юли: Новолуние в Рак – Какво ни очаква според зодията

Рак

В професионален план не се очакват съществени промени или затруднения. Енергетиката ви е стабилна и еднообразието на работното място най-вероятно ще ви отегчи. От вас зависи да внесете малко ритъм в ежедневието. Заемете се с дейности, които не познавате, включете се в нови групи по интереси, прегледайте културната програма на града, в който живеете и посетете концерти, филми, постановки, за които до момента не сте имали време.

Не отказвайте на предложенията на приятели за вечерна разходка или пица с бира в близкия парк. Приобщете и любимия човек към идеите си. Ще установите, че изведнъж цветята са станали по-пъстри, а песента на птиците по-звучна. Домашните задачи може малко да поизостанат, но за тях никога не е късно.

Коментирай