RSS

Дневен хороскоп за 13 юли

Близнаците да се контролират

13.07.2019г. / 08 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В съботния ден няма да липсва напрежение. Повече вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не би било учудващо, ако след напрегнатите работни дни усещате занижаване на тонуса, леко изтощение, енергиен спад. Леки спортни занимания особено в условията на естествена природна среда ще ви помогнат да възстановите кондицията си. В случай, че не ви е възможно да си го позволите, то отделете поне половин ден за пасивна почивка.

Телец

Хубаво е да помислите още веднъж за намеренията, които не успяхте да осъществите до момента. Ако си дадете сметка за собственото си ниво на отговорност в цялата ситуация ще се сетите как трябва да продължите. Въпрос, свързан с общи финанси или разпределение на печалба може да навреди на личните ви отношения.

Любовен хороскоп за 15 – 21 юли

Близнаци

Между вас и близките ви може като светкавици да се стрелнат остри реплики. Овладейте се и обмисляйте изказванията си много внимателно. Търсете компромиси, вместо да провокирате противоречия, за да не съжалявате след време.

Рак

Изслушвайте събеседниците си, особено когато мнението им е противоположно на вашето. Поставете далновидността пред чувството си за непогрешимост. Много фактори въздействат върху начина ви на мислене днес и преценката ви е доста „размита“. След време ще се възползвате точно от информацията, с която не сте били съгласни.

Лъв

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Не се разхождайте в непознати райони в тъмната част на денонощието. Не е изключено да станете обект на с нищо не предизвикана агресия, бъдете предпазливи.

Дева

Върху два важни въпроса ще трябва да помислите днес. Как да намалите разходите и как да подобрите отношенията с любимия човек. Изглежда малко като параграф 22, защото за да оправите отношенията ще се наложи да купите туй-онуй, което пък ще увеличи разходите. Възползвайте се от нещо, което е скъпо, но не се купува с пари – усмивката ви.

Коментирай