RSS

Седмичен хороскоп за 2 – 8 декември

Промени за Овните

02.12.2019г. / 10 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Комуникацията ще е интензивна. Най-вероятно ще се запознаете с нови хора, заемащи високопоставени постове или с широк обсег на влияние. С тяхна помощ ще можете да подготвите или директно да стартирате проект, за който до момента не сте успели да получите „зелена светлина“. Възможно е да е свързан с пътуване и работа с нови партньори.

Бъдете изключително внимателни и старателни, когато работите с документи. Не подписвайте нищо, ако не сте се запознали подробно със съдържанието. Със сигурност ще откриете сериозни грешки.

Любовен хороскоп за 2 – 8 декември

Лъв

Заемете се с оформяне на финансовите въпроси. Проверете състоянието на банковите си сметки, разпределете разходите и подгответе ресурсите за предстоящите празници. Не е изключено да получите някакви допълнителни приходи, но това не означава, че можете да повишавате разходите си. Опитайте се да проявите пестеливост, което пък е вид далновидност. Отделянето на запаси няма да ви навреди.

Въздържайте се от прояви на ревност. Съмненията ви най-вероятно ще се окажат несъстоятелни и ще съжалявате за думите и действията си. Не се лишавайте от досег с природата във всеки момент, в който метеорологичните условия позволяват. Ще се отрази положително на сърдечната ви дейност.

С какво родените през декември са толкова забележителни?

Дева

Приоритетите непрекъснато ще се променят. Съобразявайте се с обстоятелствата. Задачи, които сте отложили може и да минат на преден план, защото ще разполагате с удобни възможности да ги отхвърлите. Най-вероятно ще са свързани с недвижими имоти, преместване на ново място или ремонт.

Отношенията ви с околните и конкретно с роднините ще са много спокойни. Вие ще сте много по-чувствителни спрямо проблемите и желанията им и много по-съгласни да им помогнете. Положителните емоции ще идват от децата ви, ако имате такива.

Коментирай
Свободно време