RSS

Седмичен хороскоп за 2 – 8 декември

Промени за Овните

02.12.2019г. / 10 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Грижите ще са повече от обикновено. Ще се редуват различни безпокойства: за членовете на семейството, за жилището, за автомобила… Може би ще имате възможност да направите изгодна инвестиция в недвижим имот или покупка с дълготрайно предназначение. И в двата случая не е желателно да взимате бързи кредити.

Не е изключено да се наложи непредвидено да тръгнете на път. Прегледайте документите си, някой от тях може вече да не е валиден и да ви забави. Настроението ви ще е нестабилно.

Женски хороскоп за декември

Скорпион

От две неща ще имате нужда през тази седмица: от нови впечатления и от подкрепа. За подкрепа можете да разчитате изцяло на най-близките приятели и роднини. Те ще проявят разбиране даже към лошото ви настроение, стига да не прекалите с претенциите. Що се отнася до новите впечатления, за тях трябва да проявите лична инициатива. Никой друг не би могъл да измисли по-оригинални развлечения от вас, така че само предлагайте. Съучастници за компания ще се намерят.

Въздържайте се от скъпи покупки и съхранявайте на сигурно място парите си. Не са изключени опити за кражба или друг вид измама. С малко повече наблюдателност ще ги предотвратите.

Стрелец

Привлекателни сте, убедителни и въздействащи. Ще си помогнете много, ако насрочите важните си срещи за тази седмица. Отделете време за представяне на собствените си постижения. Не търсете популярност, а практическа реализация на уменията си, която да е свързана с допълнителни финансови постъпления. С тях ще си осигурите набелязаните покупки или празнични развлечения.

Дистанцирайте се от конфликти на работното място. Заемайте неутрална позиция по време на професионалните дискусии. Ако не е задължително да се занимавате с документи, по-добре е да не го правите.

Коментирай