RSS

Седмичен хороскоп за 2 – 8 декември

Промени за Овните

02.12.2019г. / 10 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Отношенията с хората от обичайното ви обкръжение често ще са напрегнати. Причините ще са различни и обикновено външни. Няма да сте в позиция да влияете върху ситуацията, но ще можете да обуздаете собствените си емоции и да реагирате сдържано. Важното е да не стигате до открита конфронтация и да не настройвате околните срещу себе си.

Не лишавайте семейството от присъствието си. Подреждайте задълженията така, че да ви остава време и за развлечение, разговори с по-младите роднини, спорт и интелектуални занимания.

Признаци, че можете да имате пълно доверие на партньора си

Водолей

Изборът на занимания е изцяло във вашите ръце. С каквото и да се захванете ще го довършите успешно. Проблемът е само в това, че ще сте доста разсеяни, хаотични, а на моменти и лениви. Ще ви е трудно да подредите приоритетите си, графика, да разпределите правилно ресурсите. Част от времето ви ще мине просто в безплодно лутане. За собствено успокоение можете да го наречете „почивка“.

Ориентирайте се към дейности, които ви създават положителни емоции и ви мотивират. Може би с тяхна помощ ще успеете да си наложите известна дисциплина и да довършите част от текущата работа.

Риби

Ще се наложи да действате едновременно по новите и по рутинните задачи. Предстоят отговорни срещи и дискусии, на които ще получите и информация, до която от доста време се опитвате да се доберете. Заедно с новата работа в живота ви ще се появят и нови хора. Не бързайте да им се доверявате. Запазете дистанция докато се убедите, че заслужават вниманието ви.

Проявете гъвкавост по отношение на контактите си. Често ще се налага да балансирате между професионалните и личните. Не позволявайте на околните да ви манипулират и да се възползват от толерантността ви.

Коментирай