Нотификации

Дневен хороскоп за 21 януари

Очаква ни ден на емоции

21.01.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Понеделник ще ни предложи динамични и интересни събития в личен и служебен план. Повече за това какво ви очаква, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

На работното място обстановката ще е спокойна, но не се отпускайте, приемете го като „затишие пред буря“. Както знаете, никога не е късно нещо да се обърка. Не си насрочвайте любовни срещи, а ако сте семейни, не воювайте с близките си само заради едната емоция.

Телец

В обща дискусия може да ви предложат участие в конференция или друго подобно събитие. Преценете текущата си работа и ако има опасност да изостанете, отстъпете място на някой от по-младите колеги. Пред вас ще има и по-добри възможности. В личните отношения са важни действията, а не думите.

Близнаци

Следете внимателно споровете между колегите първоначално без да се намесвате. Не разчитайте на първото си мнение, ще се окаже погрешно. Атрактивна личност ще се опита да спечели вниманието ви. Помислете заслужава ли си да залагате на случайна връзка.

Седмичен хороскоп за 21 – 27 януари

Рак

Проявете постоянство на работното място и запазете предпочитаната до момента линия на поведение. Повишавайки доверието към себе си ще предразположите колегите да ви споделят ценна информация. Не отказвайте на любимия човек да посетите заедно някакво мероприятие. Ще ви е много по-приятно, отколкото си представяте.

Лъв

Текущата работа ще ви се получава без особени усилия, а за нови проекти е по-добре да изчакате. Към тях подхождайте сдържано и без прекалени очаквания. Проявете разбиране към близките, ако са напрегнати и ви се противопоставят. Не ги атакувайте с обвинения.

Дева

Част от работата ви ще е свързана с изисквания на нормативната уредба. Проверявайте дали ползвате данни, съдържащи последните актуални промени. Няма да допуснете фатални грешки, но ще си спестите време за повторни корекции. Не приемайте разногласията с любимия човек като несъвместимост на характерите. Опитайте се да погледнете нещата от различен ъгъл.

Везни

Освен за своята работа ще се наложи да следите и за чуждите резултати, особено ако зависите от тях. Не позволявайте да ви разсейват, детайлите ще се окажат важни. Ако настроението ви е различно от това на любимия човек не се опитвайте да ги уеднаквите, а потърсете причините за разликата. Може би връзката ви се нуждае от повече откровеност.

Любовен хороскоп за 21 – 27 януари

Скорпион

На моменти ситуацията ще ви принуждава да бързате и едновременно с това да се съобразявате с поредица непредвидени фактори. Търсете логичната връзка между тях вместо някакви илюзорни зависимости. Благоразположението на любимия човек ще ви даде възможност да решите стар спор с мирни средства.

Стрелец

Ще се натъкнете на затруднения в актуалната си работа, но това съвсем не значи, че трябва да се отказвате. Поинтересувайте се от приложените до момента практики, може би ще ви подскажат следващата крачка. Въздържайте се от остри забележки към близките си, ще провокирате недоволството им.

Козирог

Обичайните ви занимания ще са еднообразни и няма да ангажират активно мисълта ви. Успоредно с тях ще сте в състояние да анализирате някои лични проблеми и очаквания. Не е изключено да установите, че допускате стари грешки в личните отношения, които се нуждаят от промяна. Направете първата крачка.

Водолей

Вчера в 11.10 ч. Слънцето навлезе във вашия знак и енергетиката ви ще е стабилна. Независимо от това ангажиментите ви днес ще са повече от обикновено и е желателно да потърсите съдействие още в началото на работния ден. Не подминавайте с безразличие забележките на любимия човек, за да не си осигурите капката, която ще „прелее чашата на търпението“.

Риби

Подсъзнателно ще усетите, че на работното място днес всички разчитат на вас. Решенията ви ще са впечатляващи, ако съчетаете логиката с въображението. Членовете на семейството може да са твърде хаотични и непоследователни в действията си. Не си убивайте нервните клетки за глупости, забележките ви, колкото и да са основателни, няма да променят ситуацията.

Коментирай
Свободно време