Нотификации

Дневен хороскоп за 13 февруари

Близнаците да се пазят от интриги

13.02.2019г. / 07 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В сряда е важно да внимаваме в комуникацията с другите и с взимането на решения. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Предобед е желателно да поставите в ред вещите, предметите и документите си. Занимайте се с дейности, имащи практическо приложение. Преглеждайте много внимателно всяка постъпваща към вас информация и проверявайте верността на тази, която имате намерение да ползвате сравнявайки я с няколко източника.

Телец

Ще ви е нужно време за уреждане на някои лични въпроси. Разчитайте само на себе си, съществуват предпоставки за измама или претърпяване на материални загуби. Към новата информация подхождайте като към възможност да обогатите познанията си, а не като към мотив за действие.

Близнаци

Общителни сте и любознателни, но във ваша полза е днес да ограничите контактите си. Не е изключено да попаднете в някаква неловка ситуация и всеки опит да се измъкнете от нея да ви вкарва във все по-дълбока интрига. Преценявайте изказванията си, за да не бъдат използвани срещу вас.

Как да поздравим любимия си за Свети Валентин според зодията му

Рак

Довършете важните дела предобед. За останалата част на деня не разчитайте на твърд график, а бъдете готови да се съобразявате с обстоятелствата и ако се наложи, с отделни личности. Не взимайте твърде навътре новините, които ще ви съобщят, много е вероятно да се окажат твърде „украсени“.

Лъв

Някои ситуации, в които попадате ще са твърде двусмислени. Опитайте се да взимате решенията си самостоятелно. Не търсете съвети от приятели и се въздържайте вие да ги подтиквате към каквото и да било. За уреждане на финансови въпроси залагайте само на информация от официални и доказали надеждността си източници.

Дева

Често ще се чувствате „като в мъгла“ днес, защото нито условията по задачите, които ви поставят ще са ясни, нито очакванията за крайните резултати. Въздържайте се от прояви на доверчивост. Подхождайте предпазливо и към разпорежданията на шефа, може да ви подведе. Няма значение дали ще е умишлено, пропуските ще са на ваш гръб.

6-те най-интуитивни зодии, за които другите са отворена книга

Везни

Контактите ви ще са интензивни, но ако искате да си спестите неприятности, спазвайте дистанция особено спрямо новите си познати. Дружелюбното ви поведение и желание да разговаряте може да бъде възприето като бъбривост и празно любопитство. Не се включвайте в каквито и да било форми на обучение, ще се окажат губене на време.

Скорпион

Потокът от информация към вас днес ще е твърде интензивен и на моменти ще ви е трудно да прегледате всичко, което ви изпращат. Както логиката, така и интуицията ви са силни и с тяхна помощ ще успеете да „отсеете зърното от плявата“. Ако важните решения не са спешни е по-добре да изчакате.

Стрелец

С каквото и да се захванете имайте си едно наум, че днес ще зависите и от околните, и от обстоятелствата. Не се ориентирайте към задачи, изискващи допълнителни ресурси. При разговори с личности, които не са на вашето интелектуално ниво залагайте на чувството си за хумор, за да не ви обвинят в некоректност.

Ако искате да сте щастливи, не очаквайте тези 5 неща от другите

Козирог

Ще се случи някакъв разнобой между вас, колегите ви, шефа и външните партньори. Важно е да не изпуснете организацията. Не позволявайте професионалните дискусии да се превръщат в място за обсъждане на лични качества.

Водолей

Въздържайте се от обещания, за чието изпълнение имате съмнения. Представяйте вербално работата си, само ако можете да подкрепите думите си с реални доказателства. Предложение за лично сближаване истински ще ви озадачи.

Риби

Мнението ви категорично ще се разминава с това на хората от обичайното ви обкръжение и ще създава предпоставки за противоречия. Околните няма да разберат целите ви, но по-лошото е, че самите вие няма да сте в състояние да им ги представите достатъчно ясно. Следобед по време на пътуване може да попаднете в някаква странна и по-скоро комична ситуация, която ще ви накара да забравите тревогите си.

Коментирай