Нотификации

Дневен хороскоп за 15 февруари

Скорпионите да внимават със здравето

15.02.2019г. / 07 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В петък ще трябва да бъдем по-отговорни, да следваме плановете си, за да не претърпим загуби. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Работоспособността ви е леко занижена, дозирайте работата си така, че силите да ви стигнат за най-важното. За щастие обстановката ще е ведра, а разговорите – неангажиращи. Следобед или рано привечер ще се наложи да се занимаете с домашна задача, изискваща неголям финансов разход. Подхождайте икономично.

Телец

Леко хаотичен ден, защото независимо, че сте си направили стройна програма за работа, непрекъснато ще ви отвличат със странични задачи. Приемайте ги като „кратка почивка“ в промеждутъците между неотложните занимания. Не е изключено следобед да се наложи да предприемете кратко пътуване, което ще премине без инциденти.

Близнаци

Не се отклонявайте от задълженията си под въздействието на спонтанни пориви. Постарайте се да спазите дадените обещания и да сте точни за уговорените срещи. Всяко несъответствие с поетите ангажименти ще се отрази много лошо на авторитета и позициите ви и може да изпуснете изгодна сделка или да претърпите финансови загуби.

4 кристални топки разкриват какво трябва да промените

Рак

В началото на деня ще се налага да се занимавате предимно с колективни дейности и да покажете, че сте неделима част от екипа. След това обстоятелствата ще се променят и ще имате възможност да се ориентирате към индивидуалните си задачи. Ще получите интересни резултати, ако приложите нови методи на работа.

Лъв

Излъчването ви е силно и ще достигнете до важна информация, която издирвате от доста време. Ще е малко странно, защото едновременно ще ви окуражи, но ще ви е трудно да си изработите ясна тактика за действие. Подхождайте към новостите предпазливо.

Дева

Не всичко ще се получава според предвижданията ви. Ще се справите по-лесно, ако успеете да избегнете стереотипите. Решенията ви трябва да са обмислени, а не подчинени на познати схеми и инерция. Заемете се с нови дейности едва след като отхвърлите старите.

32 непалски мъдрости

Везни

Началото на деня ще е по-спокойно от обикновено. Даже ще имате време да направите неща, които обикновено пропускате в процеса на бързането, като например да се погрижите старателно за външния си вид. Следобед ще успеете да комбинирате професионалните задачи с личните и ще сте доволни от крайните резултати.

Скорпион

Текущите занимания ще са в рамките на предвижданията ви, но покрай тях ще има дискусии или срещи с други колеги за обмяна на опит, в които ще трябва да участвате. Разговорите ще са полезни, а получената информация приложима, но общуването ви с много хора може да създаде здравословни проблеми. Ако усетите развитие на вирусна инфекция вземете незабавни мерки.

Стрелец

Възможност за среща с влиятелна личност, която от доста време се опитвате да си уредите, може да ви принуди да промените плановете си за деня. Заемете се преимуществено с професионалните задължения, оставете домашните на заден план, защото срещата ще е свързана и с пътуване. Не се надявайте на много, резултатите ще отговорят на очакванията ви частично.

Козирог

Инициативни сте, дружелюбни и комуникацията ще ви се получава безпроблемно. Общувайте така, че потокът на информация да е двустранен, не лишавайте събеседниците си от възможността да изкажат мнение. Ще е във ваша полза, защото ще ви подскажат оригинален начин за повишаване на паричните ви постъпления.

Водолей

Започнете деня с интелектуални занимания, след това отделете време за чисто практическите си задачи, а в ранния следобед се ориентирайте към дейности, които ви доставят удоволствие. Така ще си осигурите правилен баланс между полезното и приятното. Настроението ви ще е стабилно и дори да се случи някаква изненада, няма да се отрази на работоспособността ви.

Риби

Действайте активно, но се въздържайте от резки промени в каквато и да било област от ежедневието ви. Не го правете независимо от уговорките и настояванията на близките си. Предобед всичко ще се получава според първоначалните ви предвиждания, а следобед е вероятно да се включите в някакъв онлайн семинар или друга форма за повишаване на квалификацията.

Коментирай