Нотификации

Дневен хороскоп за 17 май

Близнаците да внимават с парите

17.05.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В петък ще бъдем по-мнителни и напрегнати. Какво ви очаква според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Всичко зависи от вас. Ако действате обмислено бихте могли да промените някои аспекти на личния си живот. Не изоставяйте проекти, които сте започнали отдавна. Опитайте се да ги осъществите без чужда помощ, разчитайте на знанията и интуицията си.

Телец

Енергийният ви заряд е много висок, ще се радвате на страхотни резултати от работата си благодарение на вашето старание и прецизност. Ще се справите неусетно със сериозна трудност след навременната намеса на приятел.

Близнаци

Не се увличайте в едри покупки или големи търговски сделки. Финансовото ви положение е стабилно, но това не означава, че трябва да харчите безразборно. Проявите на мнителност ще се отразят негативно на личните отношения.

4 навика, които помагат да забогатеете

Рак

Уж обикновен ден, а сте необяснимо раздразнителни и изнервени. Ще реализирате идеите си, ако сте достатъчно инициативни и упорити. Избирайте лесните начини, не се опитвайте да блеснете с трудни схеми на работа. Подредете мислите си.

Лъв

По възможност не тръгвайте на път, дори на близки дестинации. Опитайте се да овладеете доколкото е възможно емоциите, които ви вълнуват. Бъдете внимателни, може да се травмирате. Анализирайте смисъла на дребните знаци, които забелязвате от външните събития.

Дева

Не се ангажирайте с мащабни действия. Анализирайте задълбочено фактите, с които разполагате преди да вземете каквито и да било сериозни решения. Нужно е търпение за да се справите с всички трудности.

Коментирай