Нотификации

Дневен хороскоп за 14 август

Скорпионите да внимават в комуникацията

14.08.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В сряда ще имаме достатъчно енергия, за да довършим започнатото. Ето какви са съветите на астролог Петя Георгиева.

Овен

Намалете деловите контакти за сметка на романтичните. Ще сте по-ефективни, ако работите самостоятелно, а в свободното време общувате с предпочитана от вас личност. Не прекалявайте с любовните обещания.

Телец

Мислите ви вероятно ще са изпълнени много повече с приключения, отколкото с работа. Не се изкушавайте да изоставите започнатото, особено ако сте поели ангажимент с точно уговорени срокове. Ще изпаднете в много неудобна ситуация.

5 урока за връзките от самоуверените хора

Близнаци

През по-голямата част от деня може да се наложи да сте в движение. Ще е трудно да спазите обичайния си режим за труд, почивка и хранене. Независимо от това е във ваша полза да не се тъпчете с „вредни“ храни и да не преяждате. Докато се усетите и ще качите килограмите.

Рак

Постарайте се да не започвате разговори, целящи изясняване на лични отношения, ако ви заглождят съмнения, относно поведението на любимия човек. Не само няма да подобрите комуникацията, ами и ще накърните доверието помежду си.

4 зодии, които се възстановяват бързо след раздяла

Лъв

Тонусът ви е висок и сте в състояние да действате активно, но невинаги основателно. Ще си спестите досадни грешки, ако намалите темпото. Не прекалявайте с изискванията си спрямо околните, ще ги настроите срещу себе си.

Дева

Убедителни сте и в същото време сговорчиви. Денят е подходящ за обсъждане на спорни въпроси с по-млади или по-възрастни роднини. Ще приемат всяко ваше предложение без да оспорват правилността му.

Коментирай