Нотификации

Дневен хороскоп за 14 август

Скорпионите да внимават в комуникацията

14.08.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Добри новини ще ви накарат да се усмихнете още от сутринта. Ако са свързани с плановете ви за почивка или пътуване не ги споделяйте. Достатъчно е да помислите за организацията и да прецените обективно възможностите си. За външните фактори ще се погрижите в последния момент.

Скорпион

Откровеността е прекрасно качество, но прекалената откровеност понякога граничи с липса на такт. Част от хората, с които ще се наложи да общувате днес може да се окажат доста неприятни. Преди да им кажете мнението си, помислете дали ги интересува.

Стрелец

Идея за кратко пътуване ще ви вдъхнови да разгледате всички предложения на туристическите фирми за въпросното място. Практическата информация може да не ви послужи, но конкретните данни за историята и географията ще ви впечатлят и ще ви подтикнат да промените част от плановете си.

Червените флагчета в любовта, за които мъжете следят

Козирог

Каквото и да ви накарат да вършите днес не се опитвайте да се измъкнете. Ще ви е полезно, защото ще разберете доколко колегите ви са били обективни в оплакванията си. След време ще разполагате с достатъчно аргументи за изискванията си.

Водолей

Бъдете внимателни, ако шофирате. Прекалено сте вглъбени в конкретните си задължения и може да попаднете в критична ситуация без да си дадете сметка какво точно се случва. Не прекалявайте със студените храни и напитки.

Риби

Околните днес може да са прекалено раздразнителни и с поведението си да ви принуждават да заемате отбранителна позиция. Помислете дали си заслужава да обяснявате постъпките си или по-благоприятният вариант е да реагирате с мълчание и да изчакате резултатите от действията ви сами да покажат за какво става дума.

Коментирай
Свободно време