Нотификации

Дневен хороскоп за 3 декември

Лъвовете да не бързат

03.12.2019г. / 07 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Във вторник, делата ще се въртят около работата, бизнеса. Няма да липсват предложения, но те няма да са толкова реални. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Непредвидена промяна на обстоятелствата, съпроводена със щастливо съвпадение на личните планове ще ви подскаже, че е време да подготвите реализацията на стара своя мечта. Едновременно с това на работното място ще ви възложат задача, чието изпълнение изисква творчески подход. Раздайте се изцяло, няма да съжалявате.

Любовен хороскоп за 2 – 8 декември

Телец

Не е изключено да получите предложение за съвместен бизнес или допълнителна работа от човек, когото познавате отскоро. Отделете време и го обмислете в детайли. Вероятно става дума за положителна промяна с перспективен ефект.

Близнаци

Не вярвайте на обещания за бързи печалби или за скоростна реализация на идеи, на които години наред не сте успявали да вдъхнете живот. Ще се окажат не само нереални, даже може стремително да ви дръпнат надолу. Не се захващайте за трудни казуси, ако няма реални предпоставки за осъществяването им.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )