Нотификации

Седмичен хороскоп за 20 – 26 януари

Лъвовете да внимават с парите

20.01.2020г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Тонусът ви в началото на седмицата ще е леко занижен, но възможностите за професионални изяви ще се увеличават и ще ви въодушевят. Ще можете да участвате в полезна дискусия или в специфичен колективен проект, където да разгърнете потенциала си. Съобразявайте се с физическото си състояние. Преумората ще отслаби имунитета ви.

Личните отношения ще са безоблачни. Доколко ще останат такива зависи изцяло от вас. Обстановката ще се нажежи, ако давате поводи за ревност и, уж на шега, се включвате в интриги. Много бързо ще влезете в схемата „играчка-плачка“.

Китайски хороскоп за годината на Белия Метален Плъх (Мишка)

Рак

Сравнително спокоен период, в който ще можете да разпределяте времето си по лични предпочитания. Ако имате започнати и недовършени битови занимания (дребни ремонти, подреждане на вещите), то до средата на седмицата ще успеете да се справите с тях. Близките с радост ще ви съдействат, а и ще дават полезни идеи.

В професионален план изненади не се очакват. Възможно е да откриете свои собствени, но не фатални грешки, които ще съумеете своевременно да отстраните. Въздържайте се от ултимативни разпореждания и неуместни забележки спрямо колегите си. Ще настроите срещу себе си даже онези, които ви симпатизират.

Коментирай