Нотификации

Седмичен хороскоп за 20 – 26 януари

Лъвовете да внимават с парите

20.01.2020г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Разпределяйте дневното си време равномерно така, че преди обед да се занимавате с обичайните задачи, а следобед с такива, които ви доставят удоволствие. По този начин ще си осигурите стабилно енергийно ниво и ще сте достатъчно свежи, за да се забавлявате или да спортувате. Не се лишавайте от движение и от контакти. Осведомявайте се редовно за културните и спортни мероприятия, които предстоят и ги посещавайте.

Бъдете особено внимателни при уговаряне и оформяне на финансови сделки. Избягвайте рисковете, дори ако ги преценявате като минимални. Въздържайте се и от излишни разходи, особено ако са следствие от капризите на децата ви или други членове на семейството.

Венера в знака на Риби – ще гледаме на любовта през розови очила

Дева

Най-силното ви желание през тази седмица ще е да сътворите идеален ред навсякъде около себе си. Изведнъж може да ви хрумне „гениалната“ идея да правите ремонт посред зима или най-малкото да си осигурите материали за ремонт (защото в момента са на промоция), с който ще се заемете по-късно. И едното, и другото ще ви вкарат в сериозни разправии с близките, защото те няма да са съгласни, и обективно погледнато, ще са прави.

Горе-долу същото ще е положението и на работното място. Ще ви изглежда някак мрачно, неуютно, ще ви изнервя и ще намалява желанието ви за работа. Измислете някакво дребно украшение или весела картинка, която ще повишава настроението ви и не мрънкайте, за да не предизвиквате разногласия сред колегите.

Коментирай