Нотификации

Седмичен хороскоп за 20 – 26 януари

Лъвовете да внимават с парите

20.01.2020г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Почти ежедневно ще се натъквате на различни дребни недоразумения и препятствия, които ще ви подействат изтощително. Усещането за недостиг на физически сили и психическа издръжливост ще се засилва и ще ви демотивира. Опитайте се да почивате активно, но и да си осигурите достатъчно сън. Умерени спортни занимания, сауна, парна баня, зимна пързалка, концерт с предпочитана музика ще възстановят привичното ви усмихнато настроение.

На работното място избягвайте контактите с колеги, които ви правят раздразнителни. Въздържайте се от резки изказвания и прибързани заключения. Убедете се, че нямате съмнение в аргументите си преди да вземете отношение по който и да било от обсъжданите въпроси.

Китайски хороскоп за годината на Белия Метален Плъх (Мишка)

Скорпион

Идеи не ви липсват, а работоспособността ви ще е необичайно висока. Няма да има от какво да се оплачете, защото ще получавате подкрепата, от която се нуждаете и у дома, и на работното място. Оптимистичното настроение ще подхранва чувството ви за хумор и ще реагирате с шеги дори на изникващите от време на време неуредици.

През втората половина на седмицата е възможно да ви потърсят хора, с които от доста време не поддържате активна връзка. Опитайте се деликатно да разберете каква е причината. Най-вероятно ще искат от вас услуга или пари назаем. И в двата случая преценете обективно възможностите си. Имайте предвид, че е малко вероятно както да ви се реваншират за услугата, така и да ви върнат парите.

Коментирай