Нотификации

Седмичен хороскоп за 20 – 26 януари

Лъвовете да внимават с парите

20.01.2020г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ще сте по-ангажирани от обикновено. Непрекъснато ще излизат непредвидени, при това трудоемки задължения и почти няма да имате възможност за отдих. Един, а може би и най-ефективният вариант за възстановяване на силите и настроението е да се потопите във вълните на любовта. Добрата новина е, че със сигурност ще успеете, независимо дали сте във връзка или не.

Стремете се към сътрудничество както на работното място, така и у дома. Придържайте се към проверената истина, че „сговорна дружина планина повдига“ и не се натоварвайте с всички възложени задачи. Разпределяйте ги във времето и между изпълнителите. Подхождайте конструктивно към спорните въпроси.

Какви ще са децата, родени през 2020-а

Козирог

Дефинирайте целите си и начините за постигането им. Ако не сте доволни от позицията, на която се намирате, условията на работа, заплатата, която получавате, то точно сега е подходящо да се заемете с решаването на наболелите въпроси. Систематизирайте аргументите си преди да наберете смелост за активни разговори с личностите, на чиято помощ се надявате.

Проблеми от личен характер, които се трупат от известно време отново ще напомнят за себе си. Ще е трудно да се справите самостоятелно, ако са свързани и други членове на семейството. Бъдете готови за диалог и отстъпки. Финансовото ви положение ще е стабилно.

Коментирай
Свободно време