Нотификации

Седмичен хороскоп за 20 – 26 януари

Лъвовете да внимават с парите

20.01.2020г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

С необичайни новини ще започне седмицата. Ще е трудно да повярвате в тях, независимо дали са добри или лоши. Дълго време ще изпълват съзнанието и ще въздействат на настроението ви. На работното място конфликтите ще са често явление. За съжаление, ще ви въвличат в тях, независимо дали ви засягат пряко или не. Фактът, че се намирате „между чука и наковалнята“ ще блокира въображението ви.

Приемайте фактите такива, каквито са и бъдете откровени с хората около себе си. Някои задачи ще изискват повече усилия, отколкото сте си представяли. Довършете ги, ако вече сте ги започнали. В края на седмицата обстановката ще е спокойна и ще можете да се забавлявате.

Любовен хороскоп за 20 – 26 януари

Риби

Отстоявайте интересите си. Ще се сдобиете с нови и актуални данни по редица въпроси, с които сте се занимавали преди, а и за някои текущи. Ще ви се изяснят подробности, които до момента са ви убягвали. Разполагайки с приложима информация ще съумеете да напреднете с изостаналите си проекти. Наберете смелост и действайте решително. Ако сега не се възползвате от шансовете, с които разполагате, със сигурност ще съжалявате.

Заемете се без колебание и с изглаждането на семейните противоречия. Разговорите може да не са от най-приятните, но след като получите желаните резултати ще постигнете така необходимото ви психическо равновесие.

Коментирай