Нотификации

Седмичен хороскоп за 20 – 26 януари

Лъвовете да внимават с парите

20.01.2020г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ще ни донесе нови предизвикателства, някои трудности. Какво ви очаква според зодията? Вижте повече в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Сравнително често ще попадате в доста сложни ситуации. Или по независещи от вас причини ще се налага да се заемате със заплетени казуси. Не се опитвайте да се отървете от допълнителните задачи, които ви възлагат, но и не се престаравайте излишно.

Въздържайте се от двусмислени шегички по адрес на хората от най-близкото ви обкръжение. Някой ще се окаже прекалено чувствителен и ще се наложи да се извинявате дълго и протяжно, а може би и да се реванширате с подходящ жест. Изразявайте мислите си разбрано. Съществуват предпоставки за досадни недоразумения.

Любовен хороскоп за 20 – 26 януари

Телец

Трудоемките занимания ще се отразят негативно на настроението ви. Ще сте по-раздразнителни и податливи на провокации, които лесно могат да преминат в скандал. Ако през тази седмица развалите отношенията си с някого, много трудно ще възстановите предишния баланс, така че проявете сдържаност.

Деловите контакти ще са интензивни, а на моменти и занимателни. С прословутата си общителност и неоспорима привлекателност ще спечелите нови привърженици. Поне един от тях ще се опита да разпали романтичните ви чувства. Преценявайте внимателно реакциите си, ако вече сте във връзка.

Коментирай
Свободно време