Нотификации

Седмичен хороскоп за 17 – 23 февруари

Близнаците да внимават с парите

17.02.2020г. / 09 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Желанието ви за общуване и стремежът към разнообразие ще бъдат напълно удовлетворени през тази седмица. Често ще пътувате, макар и на къси разстояния. Част от пътуванията ще са свързани с уреждане на лични въпроси, а другата част ще са служебни командировки. Предстоят срещи с нови хора, но предстоят и непредвидени разходи.

Ще усвоите актуална информация, благодарение на която ще рационализирате работата си. Опитайте се да си създадете оптимална организация, да сте концентрирани и да не харчите безразборно. Правете си добре сметката за всяка стотинка, защото трудно ще запълните „дупките в бюджета“, допуснати сега.

6 от най-критичните зодии в зодиака

Рак

Постепенно, но устойчиво ще се придвижвате към целите си. Стъпка по стъпка, а резултатите ще са убедителни. Шефовете ще са доволни от вас и има вероятност да ви предложат някакъв бонус. Мисълта, че се справяте ще ви зареди с увереност, която осезателно ще излъчвате.

Увлечени от професионалния напредък не забравяйте, че и личните въпроси имат нужда от вниманието и времето ви. Препоръчително е с тях да се справяте самостоятелно. Не ги коментирайте, независимо доколко вярвате в коректността на събеседниците ви. В края на седмицата не е изключено някой да разпространи неприятни клюки по ваш адрес. Не обръщайте внимание. Така най-лесно ще игнорирате опитите за интрига.

Коментирай