Нотификации

Седмичен хороскоп за 17 – 23 февруари

Близнаците да внимават с парите

17.02.2020г. / 09 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще е полезно, ако структурирате програмата си още в началото на седмицата. Помислете задълбочено кое е важно и кое подлежи на отлагане. В първите дни енергетиката ви ще е сравнително стабилна. Подходящо е да се заемете с дребните и досадни задачи, които към момента сте отложили поне няколко пъти по „убедителни“ причини.

След сряда намалете темпото, въздържайте се от нови инициативи и се ориентирайте към познати дейности. Дозирайте физическите натоварвания, особено ако имате хронични оплаквания, свързани със сърдечната дейност. Не си позволявайте излишни разходи и прояви на разточителност. Финансовото ви положение е по-нестабилно, отколкото си го представяте.

Любовен хороскоп за 17 – 23 февруари

Дева

Преживяванията като цяло ще отговорят на очакванията ви. Най-вероятно няма да има стресиращи изненади. Не прекалявайте с разходите. Проявете пестеливост, икономичност и грижливо отношение към собствеността си. Ако все пак се наложи да направите допълнителни покупки, то търсете благоприятни варианти.

Подхождайте към служебните си задължения с максимално старание. Те няма да се различават от обичайните, но не е изключено някой умишлено да наблюдава действията и да търси слабото ви място. В края на седмицата е възможно да ви предложат кратка форма на обучение, съчетана с почивните дни. Ако цената е изгодна и можете да си го позволите, то възползвайте се.

Коментирай
Свободно време