Нотификации

Седмичен хороскоп за 17 – 23 февруари

Близнаците да внимават с парите

17.02.2020г. / 09 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Събитията ще са динамични и нееднозначни. Често ще се налага да променяте предварителните си планове и това най-вероятно ще предизвика безпокойство. Поведението на някои хора от обичайното ви обкръжение на моменти ще е крайно неприемливо и ще ви изважда от равновесие. Съчувствие и разбиране ще получите от близките си. Може да не ви помогнат ефективно, но ще ви отделят от времето си.

Използвайте част от свободното си време за лични нужди. Ориентирайте се към процедури, целящи укрепване на здравето и повишаване на тонуса. Леки спортни занимания, медитация, посещение на салон за красота, сауна, парна баня или зимна пързалка ще подобрят физическото и ще стабилизират психическото ви състояние.

Любовен хороскоп за 17 – 23 февруари

Скорпион

Много хора ще имат нужда от помощта ви през тази седмица. На моменти ще се чудите защо няма начин да се клонирате, но с малко усилия и добра организация ще се справите. Пристъпи на ревност от ваша страна или от страна на любимия човек могат да помрачат отношенията. Помислете доколко претенциите ви са основателни преди да ги предявите.

Доброто настроение зависи предимно от начина, по който ще възприемате събитията. Те като цяло ще са благоприятни за реализацията на плановете ви, макар че на моменти може да се развиват с по-напрегнато темпо. Не натоварвайте околните с емоциите си, каквито и да са. Използвайте свободното време за занимания, които ви дават възможност да разгърнете творческия си потенциал.

Коментирай
Здраве и красота