Нотификации

Седмичен хороскоп за 17 – 23 февруари

Близнаците да внимават с парите

17.02.2020г. / 09 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Добрите новини през тази седмица ще са свързани с финансите. Не е изключено да получите допълнителен приход, който ви се дължи (заем, заплащане за работа, която сте свършили преди време). Ще е достатъчно, за да си позволите желана покупка или предпочитано развлечение, но недостатъчно за дългосрочна инвестиция. Помислете и преценете дали да харчите или да си заделите запаси, с които след време да посрещнете по-сериозни разходи.

Отношенията с членовете на семейството на моменти ще са доста напрегнати. Трудно ще намирате начин да синхронизирате действията и желанията си. Овладейте емоциите и подхождайте рационално към спорните въпроси. В състояние сте да разведрите обстановката и е важно да го направите.

10 неща от живота на необвързани, които ще ви липсват

Козирог

Професионалните задължения ще са много и ще ви погълнат почти изцяло. Лошото е, че ще мислите за работата, дори когато не сте на работното си място. От друга страна, хубавото е, че ще довършите всичко започнато и ще успеете да създадете устойчив ред в цялостната си дейност.

Финансовото ви състояние като цяло ще е неудовлетворително. Контролирайте не само своите разходи, но и тези на семейството. Умората ще отслаби имунната ви система. Не прекалявайте с развлеченията. Ще имате нужда много повече от сън, отколкото от разнообразни емоции. Организирайте свободното си време така, че да се наспивате пълноценно.

Коментирай