Влог: Ето как

Кирил Гуцов ни разкрива тенденциите в есенния грим в live епизод на 5 октомври

Гледайте специалния епизод от влог поредицата „Ето как“ с участието на топгримьора Кирил Гуцов на 5 октомври от 15 часа в Az-jenata.bg

04.10.2020г. / 16 19ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Какви са актуалните тенденции в грима за есенния сезон, как да се грижим за перфектния си макиаж в условия на COVID и носене на предпазна маска за лице, как да запазим съвършен грима си във влажно време – това са малка част от въпросите, на които ще отговори гримьорът Кирил Гуцов по време на третия епизод от влог поредицата „Ето как“.

 

 

Очаквайте вълнуващия live с топгримьора на 5 октомври (понеделник) от 15 часа в Az-jenata.bg и във Фейсбук страницата ни.

Специален гост в епизода ще бъде и красивата Теодора Тодорова, популярен инфлуенсър, която ще бъде модел на Кирил по време на live епизода.

 

 

В стрийма той ще демонстрира лесни грим техники, чрез които да направим своя есенен макиаж неповторим и красив. Кирил Гуцов ще ни сподели и своите препоръки как да се грижим за красотата си в по-влажното време, което ни очаква през есента, както и как да се гримираме в условия на коронавируса и предпазни маски.

По време на live епизода ще може да задавате своите въпроси към Кирил, на които той ще ви отговори.

По традиция сме подготвили и още специални изненади за зрителите, които са активни и задават въпроси или коментират live епизода. След края на стрийма ще изтеглим чрез томбола трима печеливши от всички коментирали, които ще получат по 1 хидратираща, биоцелулозна маска за лице Jalupro. Тя прилепва към лицето като втора кожа и доставя активни компоненти в дълбокия слой, като основните ѝ съставки са: хиалуронова киселина, алое вера и колаген. Общи условия за томболата може да прочетете тук.

За Кирил

Кирил Гуцов е един от най-популярните гримьори у нас, като сред звездните му клиенти са били дъщерята на Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева – Муки, Силвия Кацарова, Нели Петкова, Николета Лозанова и много други красиви дами.

Не пропускайте новия live епизод от влога „Ето как“ и бъдете с нас на 5 октомври от 15 часа!

Коментирай