Влог: Ето как

Вкусни коледни рецепти с Теодора Бонева

Очаквайте в новия ни епизод рецепти за вкусни празнични ястия, приготвени от кулинаря Теодора Бонева

22.12.2020г. / 10 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Наближава Коледа – един от най-обичаните и светли празници от хората по цял свят. Този специален празник очакваме цяла година, а за да бъде незабравим, се стараем да направим всичко възможно да спазим любимите обичаи, както и да приготвим вкусни ястия, с които да зарадваме семейството и близките си.

Няма да крием, че за нашия екип Коледа също има специално място и винаги се вълнуваме, когато този светъл празник наближи. За да бъде още по-вдъхновяваща Коледата тази година, решихме да ви изненадаме с празничен епизод, в който ще приготвим вкусни рецепти заедно с хоби готвача Теодора Бонева.

На 22.12.2020 г. (вторник) от 15.30 часа във фейсбук страницата ни, както и тук в сайта, ще можете да гледате на живо епизод от влога „Ето как“ с участието на кулинаря Теодора Бонева.

Тя ще приготви по време на live епизода няколко празнични рецепти – маслен коледен сладкиш, безглутеново руло, чийзкейк.

За Теодора Бонева


Теодора се занимава с кулинария и ресторантьорство от 14 години. Голямата ѝ кулинарна страст и стихия са десертите и печивата. Споделя, че именно домашно приготвените сладки изкушения са и сред любимите ястия на нейното семейство. Теодора стана популярна и с участието си в известно кулинарно предаване.

Някои от сладките изкушения, които Теди с обич приготвя за клиенти и любими хора. Снимки: личен архив

Присъединете се, за да гледате събитието на живо тук.

 

Коментирай