Подкаст

Пудра и захар, епизод 6: Каква е връзката между йога и астрология?

Йога инструкторът Сандра Занева е гост в новия епизод на подкаста „Пудра и захар“

15.07.2023г. / 09 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Az-jenata.bg.

Снимка: Az-jenata.bg.

Йога инструкторът Сандра Занева е гостът в новия епизод на подкаста на Az-jenata.bg „Пудра и захар“.

Сандра се занимава с йога от 2017-а, като само за година се развива от начинаещ до ниво професионален инструктор. От разговора със Сандра ще разберем кои са основните ползи от йогата, как се отразява тя на здравето, емоциите и настроението ни, какви са различните стилове в йога и за кои хора са подходящи.

Освен че Сандра е йога инструктор и за нея няма ден, в който да не се занимава с йога, тя ще ни разкаже любопитни неща и за друга нейна любима област, а именно астрологията. От подкаста ще разберем има ли връзка между йогата и астрологията, как можем да подобрим живота си благодарение на тях и най-вече на какво ни учат и как можем да използваме полученото от тях знание.

В разговора Сандра ще ни сподели и какви космически събития ни очакват в следващите месеци, как ще ни се отразят в любовен и професионален план, както и още много любопитни неща!

Приятно слушане!

 

 

 

 

За подкаста „Пудра и захар“

В поредица от няколко аудиоепизода ще ви срещнем с различни вълнуващи личности, с разнообразни професии, които ще ни разкажат повече за себе си, за това, с което се занимават, както и ще ви отправят ценни съвети и препоръки.

Интервютата ще можете да слушате както в Az-jenata.bg, така и в няколко платформи, сред които SoundCloud и Spotify. Темите, на които ще разговаряме в подкаста, ще са специално подбрани за аудиторията на Az-jenata.bg от главния редактор Мария Дуковска. Заедно със своите гости, Мария ще разговаря на любопитни теми като астрология, психология, нумерология и карти Таро, красота, изкуство и за всичко, от което се вълнуват съвременните жени.

Подкастът е създаден в партньорство с BABÉ Laboratorios.

Коментирай
Свободно време