Интимно

Той е женен, какво да правя?

26.08.2010г. / 17 00ч.
Аз жената
Той е женен, какво да правя?

Една от най-често срещаните ситуации в интимните отношения е, когато се влюбим в неподходящия мъж. Или иначе казано, в женения такъв. Често дори и не подозираме, че той е женен, докато не хлътнем зверски по него и разберем съвсем случайно. Тогава болката в сърцето е убийствена, чувстваме се измамени и сякаш животът ни е свършил.

Дилемата, пред която се изправяме е, да го оставим или не? Раздираме се от колебания, не знаем какво да правим, чувстваме се гузни, сякаш крадем щастието, принадлежащо на някой друг. Много често реакцията на мъжа е репликата: Ще се разведа! Но, мили дами, вярвайте ли наистина, че той ще изостави питомното, за да гони дивото? Колко такива мъже има?  Истината е, че вие сте била просто поредното забавление и развлечение за него. Един женен мъж, особено с деца, трудно захвърля брачния хомот, за да заживее с една авантюра. Това просто няма да стане.

Но ако все пак сте лудо влюбена и не можете да се разделите с него, дайте му срок да избере. Поставете му ултиматум от един месец, в който той трябва да се раздели със съпругата си и да заживее с вас. Но за този месец не се виждайте с него. Ако той е бил искрен и ви обича, ще ви последва навсякъде. Ако ли не, той не е мъжът за вас.

Имайте достойнство и продължете напред! Винаги, когато попаднете в подобна ситуация и изкушението е по-силно от вас, представете си болката, която бихте изпитали, ако вие сте мамената жена. Това, със сигурност, ще ви отрезви и ще ви накара да изберете правилното решение. По-добре сама, но с чиста съвест. Късмет!


***
Женените хора са по-щастливи от неженените?
Най-важните правила да запазите мъжа до себе си
Изневяра ли е изневярата за една нощ?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Сис85 ( преди 11 години )
А какво да правим, ако първо сме се влюбвали, хлътнали по него и после сме си научили, че е женен? Трябва да го зарежа на момента нали? И аз така си мисля ама никак не е лесно, ако любовта е взаимна... женен-само носи болка...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
mariq ( преди 11 години )
da!moje bi pove4eto jeneni maje ne biha izostavili semsitvoto si zaradi ''izlishnata ",no ne vsi4ki.....ne zabravqite,4e mnogo,4esto 4ovek ne moje da kontrolira onova,koeto izpitva i na koeto jaduva da se otdade!povqrvaite mi ot li4en opi tznam,4e za decata e mnogo po-dobre da vijdat roditelite si shtastlivi(makar i razdeleni)otkolkoto zaedno ,no vse sarditi i studeni edin kam drug...decata useshtat vsi4ko!i da moga da kaja ima jeneni maje,koito izostavqt ne decata i otgovornostta kam tqh,a edna edna jena,dobra,mila,maika na de4icata mu, s koqto oba4e toi ne izgarq...e sajelqvam,no ne noshish li ogan v sarceto si,nqma smisal da jiveesh....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Ели ( преди 11 години )
Не мисля,че трябва да се обвиняват само жените в тези връзки.Ако един мъж е решил,наумил си e или чувства необходимост(има много такива случаи нещата просто да не вървят в семейството) да изневери...ако една му откаже,ще намери друга.Не одобрявам коментариите от рода:Горките мъже,как само ги съблазняват лошите жени!Всеки си има глава на раменете и си решава за себе си.А и ситуации в живота-всякакви!Не бива да има общ знаменател.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
таня ( преди 11 години )
Щом е женен, довиждане. Никой няма право да краде от семейното щастие на другите. Която и да е жена, щом разбере, че е втората да обръща гръб и да си тръгва.Мажът винаги ще предпочете съпругата си и децата си пред втората (излишната).
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
meri ( преди 11 години )
Времето лекува всичко. Ако е писано, ще бъдеш с човека - женен, раведен, ерген, няма значение... Много често ми се иска да вярвам в чудеса и приказки, но... реалността е малко по-различна. Била, съм, и ще бъда влюбена в такъв мъж. Но, каква е ползата от това, след като всяка нощ съм сама в леглото?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Lady_VAMP ( преди 11 години )
Semeen!?? Tova za men zna4i,.....TURSI6 SI BELATA! Az biagam burz i vuzmojno mnogo dale4. Imala sum predlojenia ot semeini i kato gi popitam,,,,za6to izneveriava? Otgovora e: ami da se izbavia ot rutinata.Blaaaaaa, gadni4ko, toi se spasiava ot ejednevieto za MOMENT i posle pak se vruta tam,...no 6tasliv!Za men,....Ne me privli4at semeinite,...da si gledat smeistvoto i jenata,...a 6tom sa kovarni v du6ata si,..to si e za tiaj,....jalko za suprugite im( slepi naivnici, viarva6ti v veruioto na braka!!)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Лидия ( преди 11 години )
Не е лесно да се предпазиш от подобна ситуация.Унизително е.Разбира се по-обстойно разглеждане на въпроса от всички възможни аспекти ще даде повече яснота.Повечето хора когато имат семейни грижи предпочитат разделено живеене без , или дори с друг партньор, в името на запазване на сигурността и материалните ценности за децата.Но това са отделни различни варианти.Всеки случай сам за себе си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време