Интимно

Ерогенните зони, които ни докарват до екстаз

27.12.2010г. / 09 38ч.
Аз жената
Ерогенните зони, които ни докарват до екстаз

Най-новата ерогенна зона, която учените и сексолозите успяха да открият, е дланта. Според последни проучвания на експертите, върху ръцете ни има множество нервни окончания, които могат да ни доведат до изключителна наслада. Те са чувствителни почти колкото шията, ушите и зърната на гърдите.

При мъжете най-чувствителни зони са китките и разбира се, половият им орган. При жените ерогенните зони са доста по-сложни и често зависят от самата жена. Но много чувствителна при дамите е зоната между пръстите, шийната област, ушите, както и кожата на сгъвката при прасеца.

Друга женска област, която е чувствителна и при любовна игра може да доведе до оргазъм, са гърдите, и най-вече зърната. При повечето дами зърната имат пряка връзка с вагиналната област, затова целувките, докосванията и масажът на тези приятни за докосване женски части на тялото предизвикват у жените непреодолимо желание да правят любов.

Най-сигурната женска област, която си остава фаворит и за самите дами е клиторът. Той е почти 100-процентов източник на наслада и огромно удовлетворение. За съжаление, тази ерогенна зона често остава незабелязана от господата и дори подценена от тях. А именно клиторът е най-мощният източник на сексуална наслада и при стимулация от страна на мъжа (може и на жената), довежда до невероятен завършек на любовната игра :-)

* * *

Подарък за мъж – секс играчка
Знае ли някой какво искат жените?
8 условия за незабравим секс
Тайните фантазии на жените
Секс фантазии на мъже и жени
 

Коментирай