Интимно

Секс с колега – за и против

04.05.2011г. / 16 26ч.
Аз жената
Секс с колега – за и против

Любовната авантюра и свалка на работното място е често срещано явление в почти всеки офис. И това е напълно нормално, след като в работата прекарваме повече време, отколкото вкъщи със семейството си. Сякаш е съвсем естествено да флиртуваме в офиса, понякога за да разнообразим деня си, понякога заради силно привличане към определен човек.

Но какви са плюсовете и минусите на една евентуална любовна връзка с колега, ето нашите предложения:

За:

\n

1. Животът е твърде кратък, за да се ръководим от излишни скрупули. Нали казват, че любовта е сляпа и може да я срещнеш навсякъде. Ако харесвате този мъж, не се свенете и предприемете нещо, преди да е станало твърде късно и да съжалявате.

\n

2. Забраненият плод е най-сладък! Наистина е вълнуващо и да си признаем, доста секси, да имаш тайна връзка с най-готиния мъж в офиса. Любовните погледи, мръснишките имейли, неволните докосвания, докато се разминавате, тайно разменените усмивки, всички тези мънички неща правят деня ви много вълнуващ и чакате с нетърпение следващия.

\n

3. Искам го и това е! Ами, да, понякога ни се случва химията в тялото ни да говори повече, отколкото разумът и тогава се случват най-невероятните неща! Ако страстта помежду ви е голяма и желаете този мъж, изпълнете своята фантазия и й се насладете. Все пак живеем заради себе си, а не заради мнението на хората. Но хвърляйки се в тази вълнуваща авантюра, бъдете подготвени, че тя може да не продължи дълго и ще има своите последствия. Ако сте готови на този риск, бъдете смели и неотразими!

\n

4. Някои от най-големите любови се раждат именно там, където двама души работят. На работното място често пламват големи чувства, които прерастват в дългогодишен брак. Това важи с особена сила за хората с творчески професии, които по традиция са по-емоционални и влюбчиви.

\n

Против:

\n

1. Сексът на работното място може да се окаже пречка за работата ви. Ако твърде често се разконцентрирате заради интимната си връзка, това може да ви навреди в професионален план.

\n

2. Ако връзката ви с ваш колега остане на ниво лек флирт, това едва ли би било голям проблем. Но ако нещата се задълбочат и се стигне до продължителна връзка, всяка ваша интимна свада би се отразила и в работата. Понякога е много трудно за хората да разграничат личните отношения от професионалните. Помислете над това, ако все пак сте решили да имате връзка с колега.

\n

3. Ако често флиртувате и имате по-близки отношения с ваши колеги, рискувате останалите сътрудници в офиса да ви вземат за подбив и дори да не ви възприемат насериозно. Дори и за вас леките забежки да не са нещо голямо, отстрани биха могли да изглеждат като повърхностни и необмислени постъпки.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )