Интимно

Той има ли любовница?

12.05.2011г. / 10 46ч.
Аз жената
Той има ли любовница?

Той закъснява вечер, изникват спешни задачи от работата и става безразличен към вас, а и към децата. Това са само част от белезите, че той ви изневерява с друга жена. Понякога обаче това не е достатъчно, за да сте напълно убедена, че той си има любовница. Ако женската ви интуиция подсказва, че нещо не е наред, внимавайте дали ще откриете следните промени в поведението му:

  • Чувства се виновен, когато направите нещо хубаво за него. Вие би трябвало да сте тази, която прави живота му нещастен, а връзката – непоносима. Когато направите нещо хубаво, го карате да си мисли за това, което самият той върши.
  • Крадецът вика дръжте крадеца – той ви обвинява в изневяра, въпреки че няма доказателства и самият той ви мами с друга жена.
  • Той предпочита да прекарва свободното си време с приятели, а не с вас.
  • Вече не желае да говори за това как ще се развие връзката ви в бъдеще.
  • Вече не е нежен и привързан към вас, както преди.
  • Партньорът ви все по-често ви разказва за проблемите в секса на свой приятел, съсед или колега.
  • Вашият мъж започва да употребява думи и фрази, които преди това не е използвал. Разказва вицове и изказва мнения, нетипични за него.
  • Той предпочита да чете книга или да гледа телевизия, отколкото да разговаря с вас или да правите любов.
  • Вече не обръща почти никакво внимание на децата. Те усещат, че нещо не е наред и емоционалната връзка между тях и баща им вече не е така здрава като преди.
  • Емоционално все повече се отдалечава от вас, но когато директно го попитате защо, той не иска да го обсъждате и настоятелно пази личното си пространство.
  • Докато правите секс изглежда незаинтересуван от вас и разсеян.
  • Партньорът ви говори по време на сън и споменава повече от един път име на жена.
  • Изглежда тревожен и объркан, когато го събудите. Тази несигурност е причинена от това, че в първите секунди не е съвсем сигурен в чие легло се събужда.
  • Поведението на мъжа ви е такова, че общите ви познати започват да ви питат какво не е наред. Близки приятели и роднини често забелязват напрежение или разединение между вас двамата, преди вие самата да си дадете сметка за това.
  • Той се обижда лесно, когато му задавате обикновени въпроси къде е бил и иска да знае защо така го проверявате.
  • Сънят му се променя – това понякога включва необяснима умора, безпокойство, чести кошмари и говорене на сън.

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Мая ( преди 11 години )
Всичко ще е наред, ако не забравяме, че нищо не е вечно, нищо не е даденост и никой не е незаменим. Всички израстваме, помъдряваме, променяме критериите си и не е невъзможно в даден момент да се отдръпнеш от доскоро любимия/ та. Просто е нужно повече достойнство и РЕАЛНО и философско мислене. От мен това:))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Танчето ( преди 11 години )
Живея в 21 век и ми се иска повече хората да бъдат искрени и да уважават святи неща като дете, майка, любима, любим. Как изобщо заспивате вечер, когато знаете, че ви лъжат или че вие лъжете. Дори неодобрявам такова нещо като "благородна лъжа".
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
burenosen oblak ( преди 11 години )
VSI4KO OT NAPISANOTO E VIARNO! IZPITAH GO NA GURBA SI, A I NA 4UJDI GRUB I 100 TOIAGI SA MALKO! SAMO AKO ZNAETE, KOLKOOOOOOOOOO MNOGOOOOO BOLI,..I KAK SLED EDNA RAZMAZVA6TA LUBOV, OSTAVAT SAMO NENAVIST I BEZRAZLI4IE! I SININITE, YDRIA TAM,KUDETO NE SE VIJDA!KAZVA NE6TA,KOITO DOBRE GI E OTREPETIRAL,ZA DA BOLAT POVE4E,KOGATO SA IZKRE6TIANI V LICETO TI,......OOOOOOOO,SAMO AKO ZNAETE KAK BOLI,DA GO HVANE6 NA KALUP SUS DRUGATA!KAVAT HORATA,4E VREMETO LEKUVA,.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Мая ( преди 11 години )
Танче, ти не си добре, в кой век живееш?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Танчето ( преди 11 години )
Абе вие луди ли сте, ако не намирате любов в семейсвото си, защо сте заедно. Изневярата е предателство. Ти предаваш не само тялото, но и душата на другия. Ако човек не може да бъде моногамен, тогава изобщо да не се жени. Както беше казал някой, дори и да залепиш една чаша, счупеното остава и се вижда.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Слънчице ( преди 11 години )
И аз така мисля . Извънбрачната връзка заздравява семейството.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
Lale ( преди 11 години )
Пълни глупости са това.. Всички знаем, че любовницата заздравява семейството..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар