Интимно

Сутрешен секс – определено да

26.08.2011г. / 19 08ч.
Аз жената
Сутрешен секс – определено да

Сексът сутрин е пълна противоположност на любовта след романтична вечеря на свещи и вино. Поради времето, в което се случва, сутрешният секс е бърз, често непланиран и ни кара да започнем деня доволни и с усмивка. Може би дори е по-истински, защото изпитваме желание един към друг, въпреки че не изглеждаме перфектно и не сме нагласени с грим и прическа.
За жените, които смятат, че имат недостатъци, дневната светлина определено не действа възбуждащо, но само си помислете, че той ви иска тук и сега така, както сте – напълно гола и истинска, без какъвто и да е фалшив блясък. Затворете очи и се отдайте на едно бързо удоволствие в началото на деня!
Едно от основните правила на сутрешния секс – не го планирайте, това се случва съвсем спонтанно. Ако очаквате да правите секс на сутринта, донякъде ще отнемете част от очарованието на изненадата. Единственото, което е добре да имате на ум е контрацепцията. Иначе ще развалите момента, ако започнете да ровите из шкафовете или чантата си за презервативи. Не е лошо също така да имате няколко ментови бонбона в чекмеджето на нощното шкафче. Вярно, че сутрешният секс е доста натурален, но ако има възможност да прикриете лошия дъх от неизмитите все още зъби, защо не.
Също така не се настройвайте за дълга любовна игра – особено, ако имате служебен ангажимент или ще водите децата на училище. В такъв случай е добре да сте го научили къде са вашите ерогенни зони, за да може той бързо да ви „запали“.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
moni ( преди 11 години )