Интимно

Най-запомнящите се мъжки жестове на любов

13.02.2012г. / 15 42ч.
Нина Иванова
Най-запомнящите се мъжки жестове на любов

Повлияни от духа на най-романтичния ден в годината – 14-и февруари, Свети Валентин, попитахме трима мъже какво мислят за празника и как го отбелязват с половинките си. Запазихме имената им в тайна, но вие може да прочетете любопитните им отговори:

1. Празнувате ли Свети Валентин с любимата жена и как най-често го отбелязвате?
2. Кои са според вас най-важните неща, които един мъж трябва да знае и да прави, за да спечели уважението на една жена или сърцето й?
3. Какви са най-запомнящите се жестове, които сте правили за любимата жена?

Р. Н., 25 г.:

1. Да, празнувал съм. Най-често излизаме на място, което е малко по-специално, от сорта на ресторант или бар. Празнували сме също и в домашна романтична обстановка.

2. Най-важно е да се вслушва в това, което говори тя и да се опита да я разбере.

3. Направих пътека със свещи и легло от рози, във формата на сърце.

С. С.,33 г..:

1. Да, празнувам го, но най-вече заради съпругата ми. Тя държи на този празник.

2. Най-важно е да я обича и уважава, да й помага вкъщи и да не спира да й бъде опора. Мисля, че всъщност жените искат точно това.

3. Веднъж я събудих в 4 часа през нощта, за да й подаря цвете и да й кажа, че я обичам.

Х. Х., 70 г.:

1. Навремето не го почитахме този празник, той стана актуален през последните години. Сега се случва да го празнувам, най-вече, за да върна романтичния дух във връзката.

2. Според мен, за да спечели уважението на една жена, един мъж трябва да уважава жената, да й помага в израстването в професията, в образованието, в домакинството, в отглеждането и възпитанието на децата. Но веднага дебело подчертавам, че това с пълна сила важи и за жената – процесът е двустранен. Но еманципацията може би обърка тези представи.

3. Те са много: помагал съм в израстването й в професията, в повишаване на квалификацията, в отглеждането на децата, в пазаруването и домакинството, създаване на уют в дома и техника, улесняваща домакинството, екскурзии в чужбина, почивки на море и планина, в подаръци, изразяващи се в красиво облекло, златни бижута и т. н.

Прочетете още:

Коментирай