Интимно

Внимание: 4 мъжки навика, които побъркват жените!

04.04.2012г. / 19 28ч.
Нина Иванова
Внимание: 4 мъжки навика, които побъркват жените!

Съжителството на двама влюбени е прекрасно и сякаш стъпвате по пухкави, розови облачета... но само в началото! След известно време мъжете се отпускат, спират да забелязват детайлите вкъщи и забравят да се стараят. Това, което обаче най-много побърква са техните навици, които колкото и да се опитвате, мили дами, е трудно, дори невъзможно да изкорените.

1. Разхвърлят

Дали им доставя удоволствие, правят го нарочно или просто не им прави впечатление, но почти няма мъж, който да не оставя след себе си хаос. Било то вестници в тоалетната, неизмита баня, чорапи по пода, блузи и панталони на стола, разхвърляни възглавници, то едно е сигурно: не очаквайте от мъжете да станат подредени, особено, когато имат вас за домашна прислужница!

2. Ругаят

В книгата на Гинес ще бъде записан онзи мъж, който нито един път през живота си не е псувал. И все пак, една-две ругатни могат да бъдат преглътнати, но честите попържни по адрес на колеги, познати, политици, футболни съдии, шофьори и т. н., просто идват в повече.

3. Прибиране на мръсни дрехи в гардероба

Колко често ви се случва да оправяте гардероба му, тъй като вътре е мини вселенски хаос! И колко пъти сте намирали нечисти ризи и панталони. Дали защото ги мързи или не им прави силно впечатление, но този мъжки навик е сред най-неприятните и дразнещи за всички жени!

4. Среднощни запои

Топ причината, която е в основата на повечето семейни скандали е поредното запиване на приятеля/съпруга с неговата вярна дружина. Вечерните излизания, които преминават в нощен купон, изкарват извън равновесие всяка жена, която иска да има истински мъж до себе си, на когото да разчита.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай