Интимно

Как да кажа „Обичам те“, без той да ме отхвърли

18.04.2012г. / 15 56ч.
Аз жената
Как да кажа „Обичам те“, без той да ме отхвърли

Най-големият ни страх в сърдечните дела е ужасът да не бъдем отхвърлени от човека, когото обичаме.

Дали той ще отговори на чувствата ни или не, дали ще ни се присмее, това често спира хората да признаят любовта си. Е, животът е твърде кратък, за да се колебаете дълго дали да кажете заветните думи „Обичам те“ или не. Няколко предложения ще ви дадат насока как да го направите, за да избегнете отхвърляне:

1. Любов ли е наистина?

Преди да признаете чувствата си, убедете се, че наистина сте влюбена в този човек. Дали не е просто физическо привличане, взрив на хормони и секс. За да споделите любовните си емоции, по-добре се уверете в силата на чувствата, преди да предприемете сериозната крачка.

2. Обичам те навсякъде!

Тормозите се къде е най-подходящото място, да му кажете „Обичам те“. Да е романтично, уединено, уютно. По-добре се ориентирайте към място, където ще сте само двамата, но без да е прекалено интимно. Да не е в дома му или на купон, така че да се чувствате конфузно, ако ви отреже.

3. Мълчанието не бива да ви обезкуражава.

Идва заветният миг, събрали сте сила и кураж, и изричате вълшебните думи. Но... след тях реакцията е мълчание и поглед в земята. На вас ви се струва, че ще потънете от срам и ужас. Недейте. Вариантите са два: или той не ви обича, или не е готов още за тази стъпка.

Ако е първото, не го мислете, усмихнете се и продължете напред. Определено това не е вашият човек и няма нужда да се срамувате от отказа му. Ако пък е второто, дайте му малко време да свикне със ситуацията и да се осмели да сподели чувствата ви открито. Но без да чакате твърде дълго, защото животът е прекалено кратък!

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
pipi ( преди 11 години )
Az kazah vednaga na BOKO. Ne obi4am koketni nomera .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време