Кои мъже по зодии са подходящи за силните жени съветва украински екстрасенс

Максим Гордеев е известен украински екстрасенс, финалист в 10-ото издание на „Битките на екстрасенсите“ по ТНТ(Твое новое телевидение). Той често съветва известни и силни жени от Украйна и Русия. Сред клиентите му са звезди от шоубизнеса и телевизията. Ето какво споделя той:

1. Обикновено в живота на силната жена има 2 драматични събития. Първото се случва в детството – развод на родителите, загуба на баща или по-голям брат, предателство на близка приятелка или приятел. Втората лична катастрофа се случва между 20-те и 30-те й години. Характеризира се с нещастна любов, фатално разминаване на личностите във връзката или болезнена изневяра на партньора. И двете събития помагат на жената да изгради много твърд и устойчив характер.

Тя е крайно амбициозна още от детството си или заради преживяно разочарование иска да докаже превъзходството си над конкретен човек – любовник, съпруг, баща или приятелка и това е най-силният й мотив за действие и победа.

2. Идеалният партньор за нея е мъж, по-възрастен със 7 години и от зодия Риба, Стрелец, Овен и Дева.

3. Медиумът съветва всички представителки на прекрасния пол да планират живота си по следната схема:

  • От понеделник до сряда са вашите работни дни. Можете да се трудите до 9-10 вечерта.
  • В четвъртък трябва да се приберете у дома до 16 ч. и да посветите времето си на любимия мъж.
  • В петък работите като в първите три дни от седмицата.
  • Съботата посветете на срещи с приятели и съвсем малко на работни задачи.
  • Неделя винаги и на всяка цена посветете на дома.

Максим гони призраци и духове от къщи и апартаменти. Своята дарба получил от баба си – магьосница от 7 поколения. „От 9-годишен общувам с духовете на починалите и лекувам хората. Мога да видя, ако към гърба им се е прилепил астрален вампир.“

Снимка: Reuters

Прочетете още: