Интимно

Разпознавате ли флирта с колега?

21.06.2012г. / 17 14ч.
Нина Иванова
Разпознавате ли флирта с колега?

Харесвате си този страхотен колега в работата, често засичате погледите си в офиса, но все още не сте сигурна дали флиртува с вас?

Вижте кои са простичките сигнали, които той изпраща, когато флиртува с харесвана от него жена:

1. Често търси погледа ви в стаята или на работни срещи.

Това е един от сигурните знаци, че изпитва симпатии към вашата личност. Опитайте се да проследите как гледа други ваши колежки в офиса. Ако във вас се втренчва най-често и дълго, ясно е какво си мисли за вас. Визуалният контакт и то ежедневно, дава индикации, че може да се случи нещо повече от колегиални отношения.

2. Разсмива ви.

Когато мъж си пада по вас, той ще опита по всякакъв начин да привлече и задържи вниманието ви. Ако често спира до бюрото ви, за да ви разкаже най-новия виц, който знае или да ви покаже някое супер забавно видео в мрежата, работата е повече от ясна – той флиртува!

3. Сяда винаги до вас.

Мъжете не обичат игрите, на които дамите са способни във флирта. Те са по-скромни в маневрите и когато харесват някоя жена, дори да се стесняват, пак ще намерят ясен начин да го покажат. Ако често търси вашето присъствие в офиса, сяда до вас или близо до мястото ви на работни срещи, със сигурност не ви харесва само като колега.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай