Интимно

Мъжът ви обича по странен начин

Той ви обича, въпреки че ви изневерява и шамаросва

29.11.2012г. / 12 48ч.
Надежда Маринова
Снимка:Reuters

Снимка:Reuters

Голото „Обичам те!“ отдавна не означава нищо. Само празна и куха фраза, която без романтични жестове, без реални постъпки и взаимно уважение губи смисъла си.

Не вярвайте на мъж и бягайте през глава от него, ако ви казва непрекъснато "Обичам те", но в същото време:

Не ви помага вкъщи

Връща се от работа, сяда на дивана пред телевизора и хваща дистанционното в ръка. По-късно го сменя с вилицата, която сте му дали за вечерята и после се връща пак в начална позиция. Не ви пита имате ли нужда от помощ, какво да купи от магазина, искате ли той да заведе детето в събота на куклен театър.

Свързани статии

Изневерява ви

Съвсем случайно, под въздействието на 2-3 водки с доматен сок, след срещата на класа, видял ученическата си любов и отпразнували заедно годишнината от завършването на гимназията. Но това не означава нищо, само един гол секс. Иначе обича само вас и никоя друга. До следващата среща на класа...

Ревнува ви до обсебване

Не ви разрешава да работите, иска по цял ден да си стоите вкъщи и да домакинствате. Сърди се, дори когато излизате с приятелки. На жената мястото е до мъжа й, да гледа децата и него, да готви, чисти и простира. Никакви излизания вечер, камо ли женски партита. Хайде де, знаем какво се прави на женски сбирки с алкохол и танци!

Един-два шамара седмично

Позволи ли си веднъж да ви удари, бъдете сигурна, че ще има и втори, и трети път.  Колкото и да ви се оправдава, че бил под афект, изнервен от работата и целия сввят му е крив, не му вярвайте. Той е агресивен и няма да се промени.Не приемайте извиненията му, изгонете го или си съберете багажа и бягайте далеч от него.

Подарява ви картофи и лук, вместо парфюм

Той е практичен до мозъка на костите си. За него романтиката е в 1 кг картофи и 1 кг месо. Това е най-мекият вариант и най-приемливата изява на странна обич. Тук вече може да поработите вие и да смекчите и да го научите и на други форми на любов. Романтиката не е само вечеря на свещи и нежни милувки под юргана. Любовта е начин на изразяване, подкрепа и силна емоция. Всичко останало е празни думи.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
фдбгфдб ( преди 11 години )