Интимно

Не всеки хубав мъж става за сериозна връзка

4 случая, в които рядко се стига до сериозна връзка

21.12.2012г. / 14 13ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Може и да не го предполагаме, но чаровници дебнат от всички страни. Жените, които претендират, че са разумни, могат да преценят обстоятелствата сравнително лесно и да разберат дали от едни по-близки взаимоотношения с определен човек ще излезе нещо сериозно. Изкушението обаче понякога е твърде голямо.

Следващия път, когато ви се случи да изпитате неописуемо голямо желание да се впуснете в романтична връзка с някой от следните 4 типа мъже, спрете за миг и помислете. Ето върху какво:

Свързани статии

1. В Близост до вас се нанася нов съсед – симпатичен, любезен – истинско предизвикателство! Ако ви хрумне да изпечете сладкиш просто за да имате повод да го поканите на гости, по-добре занесете сладкиша в офиса и го споделете с колегите си. Много е удобно да си ходите с него на гости „по пантофи“, но представете си при евентуална раздяла колко ще бъдат смущаващи срещите ви в асансьора, пред входа и в близкия хранителен магазин.

Не бързайте още от самото начало и оставете нещата сами да се подредят. Бъдете мила и любезна с него – от това сърце не боли. Времето ще покаже.

2. Той е вашият професор, шеф, личен треньор или инструктор. Самочувствието и добрия външен вид допринасят за сексапилното излъчване на мъжа особено ако е по-възрастен от вас и позицията, която заема, му дава увереност, че държи живота си в свои ръце. Много често той ще отговори на интереса ви. Пазете се от типа мъже, за които ще играете ролята на нова и интересна играчка... само докато не им омръзне и я заменят с друга. Какво се случва тогава с вас? Търсите си нова работа, нов фитнес инструктор, нова група или специалност? Бъдете бдителни и не се оставяйте да ви омагьосат, докато сте все още омаяна от внушителността им.

3. Романтична връзка по време на отпуск (на плажа или в планината) – звучи прекрасно! Интересен приключенец, привлекателен чуждестранен турист, обаятелен мистериозен мъж. Повярвайте, извън контекста на ежедневната си рутина, всеки човек изглежда по много по-различен начин. Уви, почивката приключва и всеки от вас се връща към задълженията си на твърде далечно разстояние от другия. Колко дълго ще продължи копнежът за следваща среща с него, а и всъщност доколко сте успели да се опознаете след няколкото дни прекарани заедно? Любовта от разстояние не е печеливша карта, по-добре заложете на реалната, „материална“ близост.

4. Той е женен. Няма съмнение, че залитайки към такава връзка, сте наясно че можете да се окажете на дъното на пропастта. И все пак не можете да устоите на привличането и обещанията му. Дори да сте си дали дума предварително да не залагате всичко на тази връзка, когато нещата все пак приключат, вие ще сте самотната, при това ще сте изгубили и много ценно време, което никога няма да си върнете обратно.

Идва тънкият момент да отговорим на въпроса – струва ли си да имаме повече опит с повече и най-различни мъже, за да открием какво наистина искаме от живота? Никой не знае... Доверявайте се на интуицията си, но я пресявайте първо през мозъчната си кутия и се старайте да действате разумно в рамките на спонтанното.

Коментирай