Интимно

Мъжете губят ума и дума пред естествените женски форми

Каквото Бог дал – мъжкият пол се прехласва пред естественото женско тяло

27.12.2012г. / 14 29ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Има ли смисъл да излагаме на риск живота и здравето си, подлагайки се на пластични операции и козметични интервенции, при условие, че мъжете биха харесали тези зони от тялото ни, на които умишлено не спираме поглед щом застанем пред огледалото? Защо не допуснем, че те ни гледат с други очи и ни възприемат различно? Ето ви примерни насоки за мислене по мъжки.

„Кожата й е невероятно гладка и мека, приканва за нежни и ... не толкова нежни ласки“. Докосването на копринено-меката женска кожа е усещане, несравнимо с нищо друго за мъжа. Не подценявайте предимството да я имате, при това се постига с не особени усилия.

„Имам чувството, че потъвам и се изгубвам в дълбокия й поглед.“ Да, очите ни могат да са наистина хипнотизиращи, ако се постараем да постигнем онзи замъглен поглед... Но дали истината се крие в опаковката, или в съдържанието? Любовта превръща зениците и ирисите на двамата влюбени в уникални вселени. Мъжете се взират в безкрая, не в това, което е около него.

Извивката на шията й е толкова красива и изкушаващо привлекателна!“ За нас е може би необяснимо, но е факт че мъжете изпитват неудържимо привличане от ямката над ключицата ни. На това местенце те обичат да вдъхват естествения аромат на кожата ни и го намират подходящо за дълга целувка. Как да не приемаме подобни ласки с удоволствие, като това място е основна ерогенна зона на тялото ни.

Свързани статии

„Този едва доловим мирис на ванилия в косите й направо ме влудява, а и немирният кичур над очите...“. Всяка жена избира индивидуалния аромат на козметиката си, както и прическата си. Не забравяйте, че с тези две оръжия можете лесно да привлечете и омаете избрания мъж.

За мислите в главата му по адрес на извивката на талията и при гледката на леко поклащащия се ханш ще ви оставим да импровизирате сами. Това са частите от нас, които крещят с пълна сила: „Аз съм жена!“ Те примамват и съблазняват мъжа, независимо от размера си. Мъжете изпитват истинско удоволствие да ги гледат, да ги докосват, да ги целуват.

Дали е редно, дали е необходимо да стигаме до хирургическа намеса, за да изглеждаме съвършени? Съвършенството само по себе си е субективна мярка, но винаги има поне още един човек, който споделя нашето мнение по въпроса.

Коментирай