Интимно

Секс без обвързване или плюсовете на изневярата

Изкушението е най-силно по празниците, след две чаши вино, когато се чувстваме най-самотни

29.12.2012г. / 11 18ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако не ни хванат и не ни мъчи съвестта, изневярата носи много радости. Тя е спасение, бягство, любопитство, тръпка от дългогодишната връзка. Но тя е също лепкава мрежа, плаващи пясъци, в които можеш да затънеш без възможност за измъкване. Сигурни ли сме, че ще можем да спрем до ниво „секс“, че няма да ни увлекат емоциите, че мъжът в леглото няма да ни стане симпатичен, после – чаровен и накрая да се влюбим в него.

Знаем, че СПИН ни дебне отвсякъде, напълно сме наясно с рисковете на случайния секс с непознат, и все пак, когато това се случи с предпазните мерки, от него може да извлечем положителен опит:

Свързани статии

Болкоуспокояващо хапче

Сексът без обвързване е временно, евтино решение на проблемите ни. Като таблетка аспирин, която сме разтворили в чаша с вода. Но нали знаете – към болкоуспокояващите се привиква.

Взрив от емоции

Подобно е на скока с бънджи – адреналинът ти скача до небето. Не познаваш достатъчно голия човек до теб, а той теб – още по-малко. Сексът сам за себе си. Оставяш се на течението или на Кама сутра. Свободни сте да пробвате нови техники – да разберем докъде бихме стигнали. Нещо извънредно необичайно, което сме нямали смелост или настроение да опитаме със сериозния си партньор.

Тласък към самопознанието

Новите усещания носят нови идеи и решения. Със сигурност вече няма да сме същите. Разбираме, че ни трябва друга любов и други отношения и добиваме смелост да кажем това на дългогодишния си приятел.

Укрепва брака

Без да искаме го сравняваме и накрая откриваме че няма по-хубаво място от вкъщи, от топлата приятелска прегръдка с любимия мъж, с който се познаваме до мозъка на костите си. С него може да сгрешим и той ще ни прости. Пред него може да се появим неглиже – и той ще ни каже, че сме най-красиви. Качили сме 2-3 килограма, а той ще ни успокоява, че тялото ни е толкова съвършено, колкото в деня на запознанството ни и дори още по-секси.

Урок по вярност

Разочаровани сме – само сексът не значи нищо, какво толкова – малко гола гимнастика. Заричаме се никога повече да не го правим.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Жена ( преди 11 години )
Е, ако ме хване мъжът ми, боят е част от тръпката на изживяването..., но не се случва толкова често.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
( преди 11 години )
Боя след това и той е да изгражда, не е да разгражда....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време