Интимно

Любовните обещания, които си даваме за новата година

Да правим повече секс и да се целуваме по-често

02.01.2013г. / 12 34ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Ето че дочакахме и тази нова 2013-а година. Традиционно в новогодишната нощ винаги си пожелаваме здраве, щастие и сбъднати мечти. Но освен това, обещаваме на любимите си хора любов и вярност през новата година.

Кои са най-честите любовни обещания, в които вярваме и искаме да изпълним през новата година?

Ще работя повече върху връзката ни

Свързани статии

Взаимно си обещаваме, макар и не на глас, че ще се стараем повече във връзката и ще обръщаме достатъчно внимание на партньора, за да не търси утеха другаде. Това е сред най-хубавите обещания и ако наистина го спазим, връзката ни ще процъфтява.

Няма да изневерявам Типично обещание за мъжете, които по неофициални статистики изневеряват по-често от жените. Но това не пречи и на дамите да се заричат, че през новата година ще са верни на партньора и няма да поглеждат настрани, колкото и изкушени да са.

Ще търся разнообразие във връзката

Не е толкова трудно или невъзможно да разнообразяваме връзката. Това може да се случи по много начини – романтична вечеря, кино, театър, концерт, купон с общи приятели от време на време. Всяко нещо, което нарушава рутината на ежедневието ни е полезно за връзката.

Ще го целувам по-често

Според едно статистическо проучване, семейните двойки или тези с дългогодишен опит, се целуват средно по веднъж в седмицата. Един път! Ясно е, че няма как една връзка да е в разцвета си, ако двамата партньори нямат желание да се целунат или пък не се сещат да го правят.

Ще съм по-мила

Жените са наясно, че са водещата сила в една любовна връзка. Ако жената е мила, любвеобилна, грижовна, то и мъжът й ще отвръща със същото. Затова и сред най-честите обещания е именно това – да сме по-нежни с партньора, да се караме по-рядко и да не си крещим един на друг.

Ще правим секс няколко пъти в седмицата

Любимото обещание на представителите на мъжкия пол. Сексът е важен в една връзка, той я поддържа най-силно. Когато има нежност, ласки, еротика, сексуално привличане, връзката е в своя апогей. Именно затова обещанието за повече секс през новата година е най-хубавото, което може да направите през 2013-а!

Коментирай